Doğukan Manço'nun korkunç gecesi! Evinin tavanı çöktü her tarafı su bastı

Son zamanlarda Türkiye'de meydana gelen sağanak yağışlardan nasibini alan biride ünlü isim Doğukan Manço oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri ağızlara getiren Manço, evinin başına yıkıldığı görüntüleri paylaştı.

Barış Manço ve Lale Manço'nun DJ oğlu Doğukan Manço, evinde yaşadığı olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Türkiye de etkili olan sağanak yağış sonrası evini su basan Manço, zor zamanlar geçirdi. Evinin tavanında oluşan delik nedeni ile içerisine su aktığı anları anlatan Manço, "Kuşlar evimi başıma yıktılar" diyerek takipçilerine seslendi. 

DOĞUKAN MANÇO'NUN EVİ BAŞINA YIKILDI

42 yaşındaki başarılı isim geçirdiği korkunç zamanı  'Kabus gibi bir gece yaşadım' sözleri ile duyurdu.

Doğukan Manço

Doğukan Manço

Yağmurdan etkilenen ve evinin tavanının çökmesine sebep olan durumu açıklayan Manço, "Kuşlar evimi başıma yıktılar! Gecem kabus gibi geçti. Yoğun yağmur yağışlarının ardından dün gece tavan ufak ufak sızdırmaya başladı. Sabaha kadar temizlikle uğraştım. Ardından gitgide büyüdü ve sabah iki dakikada bir 20 litrelik kovayla su boşaltmaya başladım.

 Çatıcılar gelene kadar da evim harap oldu. Tavanlar bitti, parkeler şişti su aşağı kata indi. Çatıyı 2 sene önce bakımdan geçirmiştim ama kuşlar bütün su giderlerini tüyleri ve yemek atıklarıyla tıkamışlar. Ne diyeyim buna da şükür. Vardır Allah'ın bir takdiri. Çatılarınızı her sene temizletin. Başka diyecek bir şey gelmiyor aklıma." açıklamasında bulundu.

Sibel Can’ın evinde yok yok! Duyanlar hayrete düştü

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can’ın evinde yok yok! Duyanlar hayrete düştü
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0