Medeniyet dersi veren Fransa'dan büyük rezillik! Adriana Lima tahtakurusu istilasına uğradı

Son dönemlerde Fransa'nın başkenti Paris'i esir alan tahtakuruları, Paris Moda Haftasına katılan Victoria's Secret'ın en ünlü mankenlerinden Adriana Lima'yı da ısırdı. Paris'e gittiğine pişman olan ünlü model yüzünün son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima, son dönemlerde aldığı doğum kilolarıyla sosyal medyanın diline düşmüştü.

Adriana Lima

Adriana Lima

Kısa sürede kilolarından kurtulan ünlü model, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası kapsamında Fransa'da boy gösterdi. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Lima, Paris'te otelde geçirdiği bir gecenin ardından hayranlarını endişelendiren bir fotoğraf paylaştı.

Adriana Lima Paris Moda Haftası

Adriana Lima Paris Moda Haftası

Yüzünde oluşan kızarıklıkları 'İpucu vereyim, tahtakuruları' yazısıyla  paylaşan Lima, Paris'teki tahtakurusu istilasına maruz kaldığını dile getirdi.

Adriana Lima sosyal medya paylaşımı

Adriana Lima sosyal medya paylaşımı

Her fırsatta 'Medeniyetin ve modernliğin' başkenti olduğunu savunan Fransa'da trenlerden otellere, sinema salonlarından hastanelere kadar birçok yerde tahtakurusu vakaları artış gösterirken ülkede her 3 evden birinde tahtakurularına rastlanıyor. Fransa'da Paris ve diğer kentlerde sıra dışı tahtakurusu istilası, 2024 Paris Olimpiyatları'yla ilgili sağlık ve güvenlik kaygılarına da yol açtı.

Ebru Yaşar'ın "Kehribar"ından büyük başarı! Müzik piyasasını altüst etti

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar'ın "Kehribar"ından büyük başarı! Müzik piyasasını altüst etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mahmut Akar 6 ay önce

Fransız parfümleri niçin çok gelişmiş düzeydedir? Zira çok kötü kokularını kamufle edebilmek için

dede korkut 6 ay önce

medeni ülkenin tahtakurusu da medenice ısırmış canım