Yalı Çapkını dizisinin devleri bir arada! Otobüste verdikleri pozla gündem oldu

Yalı Çapkını dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile zirveye oturan Mert Ramazan Demir, rol arkadaş Taro Emir Tekin ile birlikte otobüste poz verdi. İki dev ismin otobüsteki o pozları sosyal medyada gündem oldu.

Her cuma günü izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisi, her bölümü ile merak ve heyecan uyandırmaya devam ediyor. Taro Emir Tekin'in de kadroya katılması ile dikkat çeken dizi, oyuncuları ile gündeme geldi. Mert Ramazan Demir ve Emir Tekin'in özel hayatlarında iyi anlaşması hayranları tarafından merak ediliyor. Son olarak çekildiği fotoğrafla gündeme gelen ikili yoğun ilgi gördü.

Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir

OTOBÜSTE VERDİKLERİ POZ GÜNDEM OLDU

Dizide rol gereği anlaşamayan ikili özel hayatlarında iyi anlaştıklarını gösteren bir pozla gündeme geldi.

Otobüste çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Mert Ramazan Demir ve Emir Tekin'in o halleri takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0