Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında? Gerçek saatler sonra ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in yaşı sosyal medyada gündem oldu. Selin Türkmen çıkan bu haberlerin ardından hemen açıklama yaptı.

Son dönemin reyting rekorları kıran dizilerinden Kızılcık Şerbeti konusu ve oyuncu kadrosuyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu defa her bölümü büyük yankı uyandıran dizide Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen yaşıyla sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada 44 yaşında sanılan güzel oyuncunun gerçek yaşı ortaya çıktı. Diziyi izleyenler hemen Google'a "Selin Türkmen" diye yazdı. Çıkan sonuçlarda ünlü oyuncunun 1979 yılı doğumlu olduğu yazıyordu.

Konu ile ilgili kullanıcılar Türkmen'i soru yağmuruna tutunca güzel oyuncu açıklama yaptı. Selin Türkmen sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile "1 Ağustos 2000 doğumluyum. 23 yaşındayım. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olmuş." dedi.

Mustafa Sandal’ın topuklu ayakkabıları fena dalga konusu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal’ın topuklu ayakkabıları fena dalga konusu oldu!
Buse Varol annesine uyguladığı filtreyi abarttı! Sosyal medyanın diline düştü

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol annesine uyguladığı filtreyi abarttı! Sosyal medyanın diline düştü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

hıghlander 7 ay önce

ufaklık...eğer 44 yaşındayım falan deseydin,bir sürü gençlik serumu meraklısı manyak ve küresel şirketler peşine düşerdi.hayatın bile tehlikeye girerdi,yerli ''madam kolpaçino''ya hoş geldin vaziyeti olurdun yani.