Mustafa Sandal’ın topuklu ayakkabıları fena dalga konusu oldu!

Erkek modasında popüler hale gele gelen topuklu spor ayakkabı akımına Oğuzhan Koç'un ardından Mustafa Sandal da uydu. Mustafa Sandal’ın topuklu ayakkabıları fena dalga konusu oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Erkek modasında popüler hale gelmeye başlayan topuklu spor ayakkabı akımına Oğuzhan Koç'un ardından Mustafa Sandal da uydu. Önceki akşam verdiği konsere beyaz topuklu ayakkabısıyla çıkan Sandal, eleştiri yağmuruna tutuldu.

ARABA LASTİĞİNE BENZETİLDİ!

Yaptığı spor sayesinde fit bir vücudu olan ve kıyafet tarzıyla dikkat çeken Mustafa Sandal, son konserinde giydiği beyaz spor ayakkabıyla beğenilmedi. Sandal'ın kaba bulunan ayakkabısı için "Fil ayağı gibi" ve "Araba lastiğine benziyor" yorumları yapıldı. Başarılı şarkıcı ise eleştirilere bir cevap vermedi. Sandal'ın dünyaca ünlü bir markaya ait olan ayakkabısının 40 bin TL olduğu öğrenildi.

Çağatay Ulusoy bölüm başına resmen 2 milyon TL kazanacak!

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy bölüm başına resmen 2 milyon TL kazanacak!
Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında? Gerçek saatler sonra ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında? Gerçek saatler sonra ortaya çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0