81 yaşındaki Metin Akpınar'ın 'Metin' adında bir oğlu daha varmış meğer!

81 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden 2 kızı ve 2 torunu olduğu, yıllarca kabul etmediği haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak skandalların ardı arkası kesilmeyecek gibi. Akpınar hakkında bu kez de bir oğlu olduğu iddia edildi. Hatta oğlunun adının da Metin olduğu ve Almanya'da yaşadığı gelen bir diğer iddialar arasında.

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Magazine bomba gibi düşen haberin ardından ortalık karışmıştı. Duygu ve Sevgi adında ikiz kızları olan Metin Akpınar'ın gerçeği 10 yıl öğrenmesine rağmen saklaması ve kızlarına sahip çıkmaması tepki çekmişti.  İkiz kızları hakkında usta sanatçı Metin Akpınar'dan açıklama gelmişti. Metin Akpınar eşi Göksel Özdoğdu ve kızlarından özür dilemişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Metin Akpınar'ın bir de METİN isminde oğlu olduğu iddia edildi.

Metin AkpınarİLİŞKİLİ HABERMetin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yıllar sonra iki kızı olduğu ortaya çıkan 82 yaşındaki Metin Akpınar’ın bir de Almanya’da oğlu olduğunu söyledi.

Onur Akay haberi böyle duyurdu:

Metin Akpınar'ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya'da yaşıyor. Genç Metin'i büyüten aile, Genç Metin'in Metin Akpınar'a babalık davası açmasını istiyor.

Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin'in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Ancak annesi başka bir kadın bile olsa ikizlerin öz ağabeyi oluyor.

Hivda Zizan Alp'ten korkutan haber! Ünlü oyuncu dizi setinde yaralandı

İLİŞKİLİ HABER

Hivda Zizan Alp'ten korkutan haber! Ünlü oyuncu dizi setinde yaralandı
Şahika Ercümen'den Cumhuriyet'in 100. yılında yeni dünya rekoru!

İLİŞKİLİ HABER

Şahika Ercümen'den Cumhuriyet'in 100. yılında yeni dünya rekoru!
Ahmet Hakan tepki gösterdi! "Metin Abi'cilik Erkan Baba'cılık"

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Hakan tepki gösterdi! "Metin Abi'cilik Erkan Baba'cılık"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

sultan 6 ay önce

bunları hayatları mantar bu milleti ifsat etmekten ahlakını yok etmekten dinine örfüne zarar vermekten başka hiç bir şey verememiş kendilerini dev aynasında gören cüceler ahlak ve türklük yoksunu mahluklardır kendi nefisleri en ön pılanda başkası boş ver onlar için

Misafir 6 ay önce

Dallas resmen...

Salih KIRBAŞ 6 ay önce

ahlaksızlık ve arsızlık bunlar için sanat. yaptıkları herzeler bunları cayır cayır yakacak.

MISAFIR 6 ay önce

medyanin kurtu nasil kuzu gibi yutturdugunun orneklerinden biri.

Fehmi 6 ay önce

İşte millete örnek lafım ona örnek sanatçılar. Hayatları rezilliklerle dolu gayri meşru çocuk kazan sonra bunları anneleriyle baş başa bırak çocuklarını başkası baksın. Ama sorsan ahlakı kimseye vermezler.