Ahmet Hakan tepki gösterdi! "Metin Abi'cilik Erkan Baba'cılık"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugün yayınlanan yazısında Metin Akpınar ve Erkan Can'ı savunanlar için tepki gösterdi. Evlilik dışı ilişkisinden 2 kızı ve 2 torunu olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar'ı ve alkollüyken kullandığı araçla kaza yapan Erkan Can'ın sosyal medyada birçok savunucusu olduğunu dile getiren Ahmet Hakan, bu tip insanlara tahammülü kalmadığını söyledi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Metin Akpınar ve Erkan Can haberlerine karşı tepki gösterdi. Yıllar sonra ortaya çıkan çocukları ve haklarında süren davaları ile gündeme gelen ünlü oyuncu Metin Akpınar'ı haklı çıkarmaya çalışan insanlar olduğunu söyleyen Gazeteci Ahmet Hakan, aynı durumun alkollüyken kullandığı araçla kaza yapan ünlü oyuncu Erkan Can için de yapıldığını dile getirdi. Ünlü gazeteci bugünkü yazısında konuya dair düşüncelerini anlattı. 

Metin Akpınar ve Erkan Can

Metin Akpınar ve Erkan Can

"SÖZ KONUSU METİN AKPINAR OLUNCA"

Metin Akpınar'ın yaptıklarını bir başkası yapmış olsa insanların çok daha ağır eleştirilerde bulunacağını dile getiren Ahmet Hakan, söz konusu Metin Akpınar olunca eleştirilerin değiştiğinden bahsetti. Ahmet Hakan yazısında, "Başkası yapsa yılansı, çıngıraklı dillerini çıkarıp alabildiğine çirkinleşmesi kesin olan tipler, söz konusu Metin Akpınar olunca şöyle konuşuyorlar: Yıllar önce bir gecelik ilişki yaşamış adamcağız. Olamaz mı? 80 küsur yaşında adam, babalığı nasıl benimsesin? Nasıl da zarif biçimde özür diledi. Daha ne istiyorsunuz? Metin Abi adamdır adam. Bütün suç annenin. Çocukları doğurup terk etmiş." ifadelerini kullandı. 

Ahmet Hakan

Ahmet Hakan

"BAŞKASI YAPSA BU TAM OLARAK CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR"

Söz konusu eleştirilerin aynı şekilde Erkan Can için de değiştiğini dile getiren Ahmet Hakan, bu durumu "Metin Abi'cilik Erkan Baba'cılık" şeklinde adlandırdı. Yazdığı yazı ile ünlü oyuncuları savunan insanlara karşı tepkisini ortaya koyan Ahmet Hakan, Erkan Can'ın haberleri için de aynı şekilde yorum yapıldığını vurguladı. Ahmet Hakan; "Başkası yapsa 'Bu tam olarak cinayete teşebbüstür' diye ortalığı ayağa kaldırması kesin olan tipler, Erkan Can alkollü araç kullanınca şöyle diyorlar: Aman Erkan Baba. Korkuttun bizi. Yeter ki sana bir şey olmasın Erkan Baba. Keşke bir taksi tutsaydın. Trafik polislerine sorun çıkarmamış kral. Bir daha dikkat et Erkan Baba, sen bize lazımsın." dedi.

Ahmet Hakan

Ahmet Hakan

"ŞU HAYATTA EN DAYANAMADIĞIM 10 TİP LİSTESİNDE"

Söz konusu ayrımcılık için tahammülü kalmadığını dile getiren ünlü gazeteci, yazısının ilgili bölümünü, "‘Şu hayatta en dayanamadığım 10 tip listesi’ yap deseler... Bu tipler, yapacağım listenin ilk üçünde kesin yer alırlar." sözleriyle sonlandırdı. 

Metin Akpınar'a evlilik dışı ikiz çocuk şoku! Gizlice aldığı saç teli gerçeği ortaya çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar'a evlilik dışı ikiz çocuk şoku! Gizlice aldığı saç teli gerçeği ortaya çıkardı
Usta oyuncu Erkan Can kaza yaptı! Erkan Can'dan ilk açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Erkan Can kaza yaptı! Erkan Can'dan ilk açıklama geldi
81 yaşındaki Metin Akpınar'ın 'Metin' adında bir oğlu daha varmış meğer!

İLİŞKİLİ HABER

81 yaşındaki Metin Akpınar'ın 'Metin' adında bir oğlu daha varmış meğer!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0