Uğur Işılak'tan Gazze paylaşımı! "İsrail'e lanet, bize yazıklar olsun"

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla İsrail zulmüne karşı tepkisini ortaya koyan ünlü besteci Uğur Işılak, Facebook hesabından yayınladığı videosu ile gündeme geldi. Yaptığı paylaşım sırasında İsrail'in hedeflediklerine dikkat çeken Uğur Işılak, konuşmasında "Bu zulmün karşısında en ağır hakaret bile bir iltifat niteliği taşıyor adeta. " ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi hedef alarak yüzlerce masum insanın ölmesine sebep olan haince saldırısı üzerine tepkisini sosyal medyadan dile getiren ünlü isimler arasında Uğur Işılak'ta vardı. Farkındalık ve kişisel gelişim üzerine yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü besteci Uğur Işılak, dün akşam saatlerinde gerçekleşen Gazze katliamına hakkında bir video yayınladı.  Ünlü bestecinin, "Özetle." notuyla paylaştığı video, sosyal medyada hızla yayılarak büyük beğeni topladı. 

"EN AĞIR HAKARET BİLE BİR İLTİFAT NİTELİĞİ TAŞIYOR"

Facebook hesabından yaptığı anlam dolu paylaşım ile büyük beğeni kazanan Uğur Işılak paylaşımı sırasında, "Alçak desem yetmez. Zalim desem yetmez. Kahpe desem yetmez. Bu zulmün karşısında en ağır hakaret bile bir iltifat niteliği taşıyor adeta." ifadelerini kullandı. 

Uğur Işılak

Uğur Işılak

"ASIL PLANI VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR"

Gerçekleşen olayların arkasında dönen birçok oyun olduğunu dile getiren Uğur Işılak, paylaşımı ile yaşananlara dikkat çekti. Ünlü besteci; "Asıl planı Vadedilmiş Topraklar olan bu sinsi yapının oyunu, hilesi, entrikası da bitmez. Güneydoğumuzda kurulan terör örgütleri, Suriye'nin darmadağın oluşu, Irak'ın bölük pörçük hale gelmesi, ezcümle Orta Doğu'nun kan gölüne dönmesi ve İslam aleminin başsız olarak yoluna devam etmesi planın bir parçasıdır." dedi.

Uğur Işılak

Uğur Işılak

"İSRAİL'E LANET, BİZE YAZIKLAR OLSUN!"

Yaptığı sosyal medya paylaşımıyla İsrail'in hedeflediklerini vurgulayan Uğur Işılak,  videosunu, "İsrail'in bir sonraki safhaya geçmesi için bizden beklediği kınama mesajlarından başkası değildir. Biz kınamaya devam ettikçe onlar, adım adım hedefe ulaşacaklar maalesef. İsrail'e lanet, bize yazıklar olsun!" sözleriyle sonlandırdı. 

Gamze Özçelik'ten İsrail zulmüne karşı tepki! "Allah'ın laneti üzerinize olsun"

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten İsrail zulmüne karşı tepki! "Allah'ın laneti üzerinize olsun"
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusu Berk Atan açtı ağzını yumdu gözünü!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusu Berk Atan açtı ağzını yumdu gözünü!
Haber sunucusu Cansın Helvacı Gazze'deki katliam haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Haber sunucusu Cansın Helvacı Gazze'deki katliam haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı!
2 binden fazla sanatçı Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

2 binden fazla sanatçı Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 9

Semih Acar 6 ay önce

Senin Allahina kurban

aaa 6 ay önce

ağzına sağlık doğru söylüyorsun.

Yaren 6 ay önce

Söylecek bir söz bırakmadın uğur bey kitabın orta yerinden konuştun vesselam

isa 6 ay önce

gaz vermeyin. buyurun israil çok uzakta değil. facebuk bile elinizin altında. bu çalışkan kafirleri müslümanlar gibi baskılasak iyice taş devrine döner dünya. Bırakın bu siyasi oyunları canlar üzerine oyun olmaz.filistini de gazlamayın lütfen.adamlarda gaz lambası bile yokken.bırakın bira geelişssin önce filistinliler. dünyaya yayılsın hicret etsinler.yahudiler gibi müslüman tüccar olsunlar. kimi facebuk kursun kimi ab de ermeni soykırımını reddetsin, kimi bm de abd adına türkiyeye yardım etsin. Allahtan daha iyi mi bileceksiniz. gaz vermeyin.

Mizah 6 ay önce

Zillet içinde katliamı seyrediyoruz. Ne desen haklısın bize yazıklar olsun. O meydana öyle veya böyle çıkmaz zorundayız. O savaş istesek te istemesek te bize gelecek.

Yorumların Tümünü Okuyun