Haber sunucusu Cansın Helvacı Gazze'deki katliam haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı!

İsrail'in 12 gündür Filistin'e karşı gerçekleştirdiği ablukada dün akşam saatlerinde oldukça cani bir katliam yaşandı. Evlerinde bombardımana tutulan sivillerin sığındıkları hastaneyi bombalayan İsrail, binlerce insanı genç yaşlı demeden adeta katletti. O anları sunmak için ekran karşısına geçen haber sunucusu Cansın Helvacı Gazze'deki o katliam haberini sunarken gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çoluk, çocuk, genç, yaşlı demeden sivil halkı bombardımana tutan İsrail, dün akşam saatlerinde insanlık dışı bir saldırı gerçekleştirdi. Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere yönelik saldırılarının şiddetini her geçen saat daha da artıran İsrail ordusu; El Zeytun Mahallesi'ndeki El Ehli Baptist Hastanesi'ni bombaladı. Yerinden edilen binlerce Gazzeli'nin sığındığı hastaneyi bombalayan İsrail ordusu, savaş kurallarını dahi hiçe sayarak içlerinde çocukların da bulunduğu binlerce sivili canice katletti.

Cansın Helvacı

Cansın Helvacı

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

A Haber Sunucusu Cansın Helvacı İsrail'in hastaneye yaptığı saldırı haberini sunarken gözyaşlarını tutamadı. İsrail'in El-Ehli Hastanesine yaptığı hava saldırısına ilişkin detayları aktaran A Haber sunucusu Cansın Helvacı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. "Günaydın demeyi çok isterdim. Meslek hayatımda ilk defa bu kez bu sabah yayına girmek istemedim. Bugün dünyada gün aymadı. Hala karanlık. Bu fotoğrafların önünde durmaktan dahi utanıyorum.. Dün akşam saatlerinde neler yaşandı bakacağız. Ama dün akşamdan bu yana eğer yastığa kafasınız koyarken içiniz rahat değilse, uyuyamadıysanız, kabuslar gördüyseniz, şu bir bardak suda utanç hissettiyseniz, onları hatırlayabildiyseniz, ailenize baktığınızda sevdiklerinizi düşündüğünüzde gözlerin dolduysa, şu an yüreğiniz sıkışıyor hayattan keyif almıyorsunuz ne mutlu size çünkü insansınız." ifadelerini kullanarak yayını açan Helvacı kendini tutamadı.

Sanatçı Azerin, KAAN'ın önünde "Çırpınırdın Karadeniz" şarkısını söyledi!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Azerin, KAAN'ın önünde "Çırpınırdın Karadeniz" şarkısını söyledi!
Uğur Işılak'tan Gazze paylaşımı! "İsrail'e lanet, bize yazıklar olsun"

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak'tan Gazze paylaşımı! "İsrail'e lanet, bize yazıklar olsun"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Serdengeçti13 6 ay önce

ismin gibi cansın...merhametlisin, vicdanlısın

dedem 6 ay önce

Degerli Kardesim Tercümanımız oldunuz sagolun.