Gamze Erçel'den kızı Mavi'nin sağlık durumu hakkında açıklama: "O iyi olunca bizler de..."

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan Gamze Erçel, bir süredir kanser teşhisi koyulan kızı Mavi'nin sağlık durumu hakkında konuştu. Erçel kızının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bir dönem oyunculuk yapmış olan ve şimdilerde ise sosyal medya fenomenliği yapan Gamze Erçel, ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası olarak da tanınıyor. 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünya evine giren ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iş birlikleri ve özel hayatını dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Gamze Erçel'in 3 yaşındaki kızı Aylin Mavi'ye kanser teşhisi konulmuştu. Anneleri Aylin Erçel'i kanserden dolayı kaybeden Gamze Erçel ve Hande Erçel 3 yaşındaki Mavi'nin tedavisi için ellerinden geleni yapmıştı. Uzun süredir hastalıkla savaşan Mavi'den iyi haber geldi.

Gamze Erçel

Gamze Erçel

Hande ErçelİLİŞKİLİ HABERHande Erçel'den yürek yakan paylaşım! O sözleriyle herkesi duygulandırdı

"MAVİ İYİ, DAHA DA İYİYE GİDİYOR"

Geçtiğimiz günlerde ablası ile birlikte Etiler'de bir restoran çıkışı görüntülenen Hande Erçel yeğeninin sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Gamze Erçel konuyla ilgili sessiz kalırken Hande Erçel ise yeğeninin sağlık durumuyla ilgili "İyi, daha da iyiyi gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel

Hande Erçel

KIZININ SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Önceki gün eşi Caner Yıldırım ile bir AVM çıkışı görüntülenen Gamze Erçel kızının sağlık durumuyla ilgili kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Kızının sağlık durumu hakkında konuşan Erçel, "Şükürler olsun ki Mavi’nin durumu gayet iyi. O iyi olunca bizler de iyi oluyoruz" ifadeleriyle açıklamada bulundu.

Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım

Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel'in toplantı tarzı gündem oldu! Elbisesinin değeri...

Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'den New York pozları! Yaptırdığı estetikler olay oldu
Jurassic Park filminin yıldızı Sam Neill, kansere yakalandığını duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Jurassic Park filminin yıldızı Sam Neill, kansere yakalandığını duyurdu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0