Jurassic Park filminin yıldızı Sam Neill, kansere yakalandığını duyurdu!

Jurassic Park filmi ile oyunculuk kariyerinde ivme kazanan ünlü oyuncu Sam Neill, üçüncü aşama kan kanseriyle mücadele etmeye devam ediyor. Yaşamı hakkında Australian Story'e röportaj veren ünlü oyuncu hakkında merak edilenleri yanıtlayarak yaşadığı süreci anlattı. Geçtiğimiz yıl kanser olduğunu nasıl öğrendiğini dile getiren ünlü oyuncu, haberi aldığında oğluyla birlikte oturup ağladığını söyledi.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından sıkça bahsettiren Sam Neill, verdiği röportaj sırasında kanserle mücadelesini anlattı. Geçtiğimiz yıl kan kanseri olduğunu öğrenen Sam Neill, hastalığını detaylandırarak anjiyoimmünoblastik T hücreli lenfomayla mücadele etmeye çalıştığını söyledi. Kemoterapinin işe yaramadığını ve artık deneysel bir ilaç kullandığını dile getiren ünlü oyuncu, bu durumun 'sonsuza kadar' sürmeyeceğini bildiğini söyledi. 

Sam Neill

Sam Neill

"HALA YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEYLER VAR"

Yaptığı açıklamalar ile dünya basınında da ilgi çeken Sam Neill, hala yapmak istediği şeylerin olduğunu söyleyerek sinirlendiğini anlattı. Hiçbir şekilde ölmekten korkmadığını dile getiren başarılı oyuncu, "Sinir bozucu bir durum ama korkmuyorum." açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Jurassic Park Sam Neill

Jurassic Park Sam Neill

"SADECE DERİ VE KEMİKTEN İBARETTİ"

Hayatı için mücadele etmeye devam ettiğini söyleyen Sam Neill, üç ya da dört ay boyunca gördüğü kemoterapiler esnasında, oğlunun kendisini gördüğünde yaşadığı dehşeti anlattı. Oğlu Tim açıklamaları sırasında "Şok oldum, yıkıldım ve ona zar zor sarılabildim. Sadece deri ve kemikten ibaretti."  dedi.

Sam Neill

Sam Neill

HAYATI KİTAP OLUYOR!

Bir başka röportajında dikkatini dağıtmak ve kendisine bir amaç verebilmesi için yazmaya başladığını söyleyen Sam Neill, yazdığı kitabın beyazperdedeki 50 yıllık kariyerinin yanı sıra ani hastalığını da anlattığını dile getirdi.  Ünlü oyuncu, yazdığı kitaba dair "Bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm ve "Yazmaya başlayayım mı?" diye düşündüm. Bir kitap yazmayı düşünmüyordum, sadece birkaç hikaye yazabileceğimi düşündüm. Ve bunu giderek daha ilgi çekici buldum. Bir yıl sonra, kitabı yazmakla kalmadım, aynı zamanda rekor bir sürede bitirdim." şeklinde konuştu.

Gamze Erçel'den kızı Mavi'nin sağlık durumu hakkında açıklama: "O iyi olunca bizler de..."

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Erçel'den kızı Mavi'nin sağlık durumu hakkında açıklama: "O iyi olunca bizler de..."
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0