MESAM'dan İsrail katliamına sert tepki!

Kısa adı MESAM olan ve 14 bin sanatçı üyesi bulunan Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği, İsrail katliamlarına yaptığı yazılı açıklama ile sert tepki gösterdi.

Sanatçılar, İsrail katliamına sert tepki gösterdi182 ülkede temsil edilen ve sanat camiasından 14 bin üyesi bulunan MESAM tarafından yapılan yazılı açıklamada;

"İsrail tarafından, insanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş Gazze Hastane Katliamı sonucunda yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyuyoruz.

Evlerinden edilen masum çocuk ve kadınların bulunduğu hastanenin hedef alınması, uluslararası hukukun ve insan haklarının çiğnendiği bu durum asla kabul edilemez. Yapılan saldırıları nefretle kınıyor, Filistin halkının acısını paylaşıyoruz. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz " denildi.

Murat Kekilli'den vahşete sessiz kalanlara ders gibi sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den vahşete sessiz kalanlara ders gibi sözler!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0