Hollandalı yazar Nasr’ın Filistinli çocuklarla ilgili konuşması sosyal medyada gündem oldu

Hollandalı ünlü aktör Ramsey Nasr, Gazze’de yaşananlara değindiği ve “insanlıkta bir sorun var” dediği konuşması milyonları etkiledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hollandalı ünlü aktör ve yazar Ramsey Nasr’ın BNN Vara programında yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü. Filistinli bir baban ve Hollandalı bir annenin oğlu olan Nasr, Gazze’de yaşanan olaylara değindiği konuşmasında bölgede yaşanan felaketle ilgili etkileyici bir konuşma yaptı. 

Batı ülkelerinin medya kanallarında yayınlanan haberlere değinen Nasr, “İsrail’de ve Avrupa’da tüm esir alınanlar, ölenler isimleri ile anıldı. Yakınları ve akrabaları onlar hakkında televizyon ve gazetelerde çıkan haberleri gördü.  Ölenlerin hayatları, hayallerini tanıdık. Bence de doğrusu bu.” dedi ve şu soruyu yöneltti; “Ama bir sorum var. Filistinlilerin hayatı bizim için aynı değeri taşıyor mu? Ölen Filistinli çocukların isimlerini de tanıyor muyuz?”   Ölen Filistinlilerin sadece sayı olarak anıldığını belirten Nasr, bu durumun batı toplumlarının “şefkatinin” nasıl dağıttığının bir göstergesi olduğuna dikkat çekti.

İşte Ramsey Nasr’ın birçok kişiyi etkileyen ve kafasında soru işaretinin oluşmasına neden olan konuşması…

Murat Kekilli'den vahşete sessiz kalanlara ders gibi sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den vahşete sessiz kalanlara ders gibi sözler!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0