Can Yaman hayranının telefonunu fırlatmıştı! Ünlü oyuncudan sert açıklama

Daha önce adı çok defa skandallara karışan ünlü oyuncu Can Yaman, bu sefer de kendisini görüntüleyen hayranının telefonunu sokağa fırlatarak "yok artık!" dedirtti. Sosyal medyada bu hareketiyle çok tepki çeken Yaman, bakın nasıl cevap verdi...

Demet Özdemir'le başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, hayranlarının yoğunluğu sebebiyle sık sık izdihama neden oluyor. Geçtiğimiz yıllarda İtalya'ya yerleşen oyuncu yeni bir skandala sebep olmuştu. Kendisini çeken bir hayranının telefonunu elinden çekip sokağa fırlatırken görüntülenen Can Yaman, bu hareketiyle "bu kadarı da olmaz!" dedirtmişti. Yaman, eleştirilere sert cevap verdi.

Can Yaman

Can Yaman

Can YamanİLİŞKİLİ HABERCan Yaman'ın İtalya'daki kazancı şoke etti! Bakın ne kadar alıyor...

CAN YAMAN MAGAZİNCİLERE SERT ÇIKIŞTI

Ünlü oyuncu telefonu fırlattığı görüntüleriyle gündem olunca onu eleştirenlere instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Hayranlarıyla birlikte olduğu görüntüleri paylaşan oyuncu, altına şu sözleri yazdı:

"Benim hayranlarımla aram çok iyi, hatta o kadar iyi ki o bile zamanında rahatsız etti sizi, problem hayranım olmayan hayran adı altında tacizci terbiyesizlerle..

Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi…
Burada aylardır yaptığım yüzlerce hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz?

Kendi dertlerinizle ilgilenin bir de beni kendinize dert etmeyin, beni tanımadıktan veya yanlış tanıdıktan sonra ne sevin ne de takip edin. Benle ilgili bir duygunuz olmasına gerek de yok. İşinize bakın.

Türkçe paylaşım yapmıyor diye de eleştiriliyordum, alın yaptım. Görüşmemek üzere.."

HAYRANININ TELEFONUNU SOKAĞA FIRLATMIŞTI

Birkaç yıldır kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu, şu sıralar Villa Comell Mare dizisinin çekimleri için Sicilya'da. Görüntülerde bir aracın içinde olan ünlü oyuncu yine insanların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Ancak bu sefer kendisini görüntülemek isteyen bir hayranının telefonunu elinden çekip sokağa doğru fırlattığı görülmüştü. Ne olursa olsun Yaman'ın bu hareketi, sosyal medyada saygısızlık olarak yorumlanmıştı.

CAN YAMAN KİMDİR?

34 yaşındaki oyuncu Hukuk eğitimi almış ve bir süre avukat olarak çalışmış. Daha sonra oyunculuk eğimi alarak oyunculuk mesleğini icra etmeye başlayan Yaman'ın ilk olarak Gülnur Gökçe'nin Porselen Düşler klibinde oyunculuğu deneyimledi. Ardından sırasıyla, Sinem Kobal'la Gönül İşleri dizisi, Açelya Topaloğlu ile İnadına Aşk dizisi, Yeliz Kuvancı ile Hangimiz Sevmedik dizisi, Özge Gürel'le Dolunay dizisi, Demet Özdemir'le Erkenci Kuş dizisi ve yine Özge Gürel'le Bay Yanlış dizisinde başrol oynadı.

can yaman

can yaman

Birçok markanın reklam yüzü olan Yaman, geçtiğimiz yıllarda Türkiye'deki kariyerine ara verip İtalya'ya yerleşti. İyi derecede İtalyanca ve İspanyolca bilen oyuncu İtalya'daki dizilerde oynuyor. Ünlü oyuncunun İtalya'da çıkarttığı "Sembra strano anche a me" (Bana da tuhaf geliyor) adlı bir kitabı da var.

Pelin Akil 'Anneler beni anlar' dedi! Fransa'ya götürdükleri eşi Anıl Altan'ı şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil 'Anneler beni anlar' dedi! Fransa'ya götürdükleri eşi Anıl Altan'ı şoke etti
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Kaş yaparken 6 ay önce

Haber olsun diye yapılmış. Bilinmesi gereken şey sanatçılara da insanlar bir nesne muamelesi yapıyor bunu da çekmek zorunda değil sanatçılar hayranlar da saygılı olsun Saygı görsünler . sanki canı yokmuş gibi davranılıyor ünlülere.

Ali haydar yemez 6 ay önce

Adam yerine konursa bun gibiler olacağı bu.

tepki 6 ay önce

bunlar oyuncu olsa ne insanlar bunlarin fotosunu niye cekmek icin kosar yada imza icin bunlar ilk insan olsun ben gørsem bakmak da manyak cok foto cekmek icin kosan orda iyi bir yumruk atsalar idi foto cekmek yanlis olsa mala zarar verme hakki yok

Mehmet 6 ay önce

Bu adamları şişirince ğatlamak için bekliyorlar nöyle... fısss