Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken paylaşım! "Göz açıp kapayıncaya kadar geçti"

Ünlü şarkıcı Doğuş 8 yıl önce evlendiği Azerbaycan'lı Hoşkedem Hidayetkız ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcının aile pozu çok beğenildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir döneme şarkılarıyla damga vuran ünlü şarkıcı Doğuş, sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla aile pozunu paylaştı. Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Hoşkedem Hidayetkızı ile 9. yıla özel yaptığı paylaşımda "9 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti ne güzel olduk evlatlarımızla" notunu düşen Doğuş'un son haline ve eşinin güzelliğine beğeni yağdı.

Doğuş ve eşi

Doğuş ve eşi

Doğuş'un son haline beğeni yağarken hayranları eşi için de "Karınız ne güzel" yorumlarında bulundu.

Evlilik yıldönümleri sevdikleriyle kutlayan ünlü çift o anları çekmeyi ihmal etmedi. İşte 9.yılı özel kutlamadan görüntüler...

155 yıldır aynı tohumdan üretiliyor! Bilecik'te geleneği kuşaktan kuşağa sürüyor

İLİŞKİLİ HABER

155 yıldır aynı tohumdan üretiliyor! Bilecik'te geleneği kuşaktan kuşağa sürüyor
Hadise'den anlam dolu hareket! Doğum gününde...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den anlam dolu hareket! Doğum gününde...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0