Hadise'den anlam dolu hareket! Doğum gününde...

Güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Hadise, doğum günü için anlamlı bir bağış projesine imza attı. Hediye göndermek isteyen takipçileri için sosyal medya hesabından duyuruda bulunan ünlü şarkıcı, yaptığı anlamlı davranış ile gönülleri fethetti!

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadisedoğum gününü kutladığı birçok anı sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Güçlü sesi ve sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, 22 Ekim’de 38 yaşına girdi. Gelen çiçeklerden hediyelere, pastalardan içeceklere birçok kutlama anını paylaşan Hadise, hediye göndermek isteyen hayranları için farklı bir istekte bulundu. Sevenlerinden hediye olarak Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na bağış yapmalarını isteyen ünlü şarkıcı, aynı zamanda doğum gününü Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışladı. Hadise, bu hassasiyeti ile sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Hadise

Hadise

"DOĞUM GÜNÜMDE TUTACAĞIM TÜM DİLEKLER HAYALLERE DOKUNSUN"

Ünlü şarkıcı yaptığı doğum günü duyurusunda, "Bu yıl 22 Ekim'de yeni yaşıma girerken Cerebral Palsy’li çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmelerine birlikte destek olmaya ne dersiniz? Doğum günümde tutacağım tüm dilekler hayallere dokunsun, bunlara sizler de ortak olun diye gelin hep birlikte Cerebral Palsy’li çocuklarımızın önündeki engelleri iyiliği paylaşarak kaldıralım!" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise

Hadise

"HADİSE DOĞUM GÜNÜNÜ KANSER HASTALARI İÇİN BAĞIŞLIYOR!"

Hadise'nin doğum gününde gösterdiği anlamlı davranış, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü ve birçok kişi bağışta bulunacağını söyleyen yorumda bulunmuştu. Ardından kanser hastaları için de aynı proje yürürlüğe konuldu ve Hadise, doğum gününü Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışladı. Gerçekleşen bağışın ardından Kansersiz Yaşam Derneği, "Değerli sanatçı Hadise doğum gününü kanser hastaları için bağışlıyor! Hadise'nin doğum günü kampanyasına bağışta bulunarak kanser hastaları ve ailelerine destek olabilirsiniz. İyilik iyileştirir. Birlikte iyileşelim!" duyurusunda bulunarak bağışların devam ettiğini söyledi. Ünlü şarkıcının bu anlam dolu hareketi birçok kişiye fayda sağlayarak yüzleri gülümsetti. 

Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken paylaşım! "Göz açıp kapayıncaya kadar geçti"

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken paylaşım! "Göz açıp kapayıncaya kadar geçti"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0