Ünlü oyuncu İlker Aksum'dan müjdeli haber!

Geçtiğimiz haziran ayında meslektaşı Dilay Ekmekçioğlu ile dünyaevine giren ünlü oyuncu İlker Aksum, müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı. Bir alışveriş merkezinde eşiyle birlikte görüntülenen İlker Aksum, muhabirlerin sorduğu soruları yanıtlayarak bebek beklediklerini dile getirdi. Ünlü oyuncunun röportajı sırasındaki heyecanı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü oyuncuya sosyal medya hesabından beğeni yağdı.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu İlker Aksum, eşiyle alışveriş merkezinde görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu yer aldığı gelecek projelerinden bahsetti. Özel hayatına dair sorulan sorularda eşini göstererek çok mutlu olduğunu dile getiren İlker Aksum, aynı zamanda evlilik hayatına dair müjdeli haberini muhabirler ile paylaştı. 

İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu

İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu

Haziran ayında meslektaşı Dilay Ekmekçioğlu ile nikah masasına oturan İlker Aksum, muhabirlere mutlu evliliklerinden bahsetti. Evliliklerinde 4. aylarını dolduklarını dile getiren 52 yaşındaki ünlü oyuncu, baba olacağının müjdesini sevenleriyle paylaştı. İlker Aksum, röportajı sırasında "Evlilik harika gidiyor. Dördüncü ayımızı doldurduk. Herkese evliliği tavsiye ediyorum. 52 yaşındayım. Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile!" şeklinde konuştu. Haberinin yayınlanmasının ardından ünlü oyuncunun birçok takipçisi İlker Aksum'a sosyal medya hesabından iyi temennilerini dile getirerek tebrik mesajında bulundu. Başarılı oyuncu gelen tebriklere karşı teşekkürlerini dile getirdi. 

İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu

İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu

Evlilik hayatının yanı sıra yer aldığı projelere de dikkat çeken ünlü oyuncu, seneye hem dizi hem de film projesinde yer alacağını dile getirdi. İlker Aksum, muhabirlere "Seneye hem film hem dizi var. Ortalığı kasıp kavuracağım." şeklinde konuştu.

 

Payitaht Abdülhamid'in yıldızı Özlem Conker'in yeni mesleği şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Payitaht Abdülhamid'in yıldızı Özlem Conker'in yeni mesleği şaşırttı!
Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyada olay oldu! "Şaka yapıyor sandım"

İLİŞKİLİ HABER

Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyada olay oldu! "Şaka yapıyor sandım"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0