Payitaht Abdülhamid'in yıldızı Özlem Conker'in yeni mesleği şaşırttı!

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde Bidar Sultan karakterine hayat vermiş olan Özlem Conker yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı. 50 yaşındaki Conker, "Artık başka bir projenin içindeyim, ama dizi ve film sektörüyle ilgili değil" yanıtıyla şaşırtmıştı. Conker'in yeni mesleği bakın neymiş...

Kınalı Kar dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Özlem Conker, radikal bir kararla oyunculuğa ara verdi. Payitaht Abdülhamid dizisinde Bidar Sultan ile izleyici karşısına çıkmış olan Özlem Conker, yeni mesleği ile şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde bir Alışveriş Merkezi'nde görüntülenen Conker, "Artık başka bir projenin içindeyim, ama dizi ve film sektörüyle ilgili değil" açıklamasında bulunmuştu.

özlem conker

özlem conker

 Filiz Akın oğluyla olan sevgi dolu anlarını paylaştı! Oğlu bakın kim çıktı...İLİŞKİLİ HABER Filiz Akın oğluyla olan sevgi dolu anlarını paylaştı! Oğlu bakın kim çıktı...

ÖZLEM CONKER'İN YENİ MESLEĞİ

Oyunculuğu bırakmadığını açıklayan Özlem Conker, yeni mesleği hakkında şunları söylemişti: "Önce Karagül, ardından Payitaht Abdülhamid gibi yıllarca süren uzun soluklu dizilerle ekranda olunca, biraz yüzümü dinlendirmek istedim. O yüzden Payitaht Abdülhamid'de işim bitince bir dinlenme süresi verdim kendime. Oyunculuk anlamında dinlenirken boş durmak istemedim. İç mimarlık okumak istiyordum. Üniversite sınavlarına girip, Mimari Restorasyon bölümünü kazandım. Girdiğim bölüm iki yıllık. İlk yılım olmasına rağmen, bayağı yoğun geçiyor."

özlem conker

özlem conker

"Mimari restorasyon; Türkiye'deki tarihi kültür varlıklarını korumayı ve gerekirse restore etmeyi öğreten bir bölüm. Nesneleri değil; sadece mimari varlıkları kapsar. Ayrıca uluslararası alanda da çalışma imkanı sunar. O nedenle tarihi kültür varlıklarımızda geçiyor derslerin çoğu. Buram buram tarih kokan binalarda olmayı ve konunun uzmanlarından bilgi almayı çok sevdim. Gördüğüm eğitimden keyif alıyorum. Bölümümü bitirmek ve sonrasında oyunculukla birlikte bu mesleği yapmak istiyorum" dedi.

Kınalı Kar'daki rolüyle çıkış yakalayan ve sonrasında da ekranların aranan yüzü olan oyuncu, oyunculuğa ara vererek mimari restorasyon bölümü okumaya karar verdi. Mimari restorasyon okumanın zor ama kendisine çok iyi geldiğini söyleyen ünlü oyuncu, oyunculuğu bırakmadığını, sadece ara verdiğini belirtti.

Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyada olay oldu! "Şaka yapıyor sandım"

İLİŞKİLİ HABER

Ali Taran'ın Acun Ilıcalı itirafı sosyal medyada olay oldu! "Şaka yapıyor sandım"
 Ünlü oyuncu İlker Aksum'dan müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu İlker Aksum'dan müjdeli haber!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0