Seve seve savaşa giderim diyen Murat Kekilli'den Büyük Filistin Mitingi çağrısı!

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, AK Parti'nin düzenlediği 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek Büyük Filistin Mitingi'ne katılacağını açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail'in Hamas baskınını bahane ederek Gazze'ye başlattığı yoğun saldırılarda 5 binden fazla sivil hayatını kaybetti.

Dünya halkları bu katliamın bir an önce durdurulması için sokaklarda protestolarını sürdürürken, bazı ülkelerde polis güçleri, protestoları bastırmak için sert müdahalelerde bulunuyor. Türkiye'de de toplumun her kesiminden bu soykırıma tepkiler var.

Sanatçı Murat Kekilli de bu isimlerden. Gazze için savaşa da gideceğini belirten Murat Kekilli, açıklamalarıyla sosyal medyada gündeme geldi.

FİLİSTİN MİTİNGİNE ÇAĞRI!

Sanatçı Murat Kekilli, AK Parti  öncülüğünde 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek Büyük Filistin Mitingi'ne katılacağını açıkladı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenecek mitinge sevenlerini de davet eden Kekilli, "İsrail'in zulmüne son verme zamanı gelmiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitap edeceği büyük miting saat 15:00'da başlayacak.

Murat Kekilli'den usta sanatçı Barış Manço paylaşımı: "Boşuna sevmedik seni usta!"

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den usta sanatçı Barış Manço paylaşımı: "Boşuna sevmedik seni usta!"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

HIDIR BUDUR 6 ay önce

DİĞER BAZI SANATÇILARIMIZ ???? Alnı secde görmemiş, kimi Sabatayist, kimi İllimünatici!! Biri "Rusya ile işbirşiği yaparsan seni Menderes gibi asarlar" der ? biri Sahneye PKK renkleri ile çıkar? diğeri "öldürülen PKK'lılar için "bizden de şehitler" var der ? Kimi akil adam diye ortaya çıkıp "terörist hamiliği" yapar, entellik dantellik sözde modernlik kılıfında "bu milletin bağrından çıkmış ama kendilerine kalburüstü sanan sanatçılarımız??

ÖMER LÜTFİ DUMAN 6 ay önce

Adamsın

İnsallah 6 ay önce

Siyonist israilin bugece kara harekati baslama durumu olduğu soyleniyor inşallah bu harekata katılan Gazze'ye giren İsrail ABD... tamamı tek bir eksik verilmeden tamamı Cehenneme bu gece ve en kısa zamanda gider inşallah AMİN!!! dünya binlerce masum bebek çocuk kadın erkek masum Filistinlilere yaptığı soykirimi katliami izledi inşallah şimdide sayisiz poşet poşet leş goruntusu izler

Adanalı. 6 ay önce

Adamdır adam murat kekilli, yerli ve milli

Mustafa Efe 6 ay önce

Milli sanatçıların başımız üstünde yeri var. Helal olsun Kekili

Yorumların Tümünü Okuyun