Derya Uluğ evleniyor mu? Merak edilen açıklama geldi

Şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Derya Uluğ, magazin muhabirlerine şaşırtan bir konuşma yaptı. İlk kez gelinlik giydiğini söyleyen Derya Uluğ'un merak edilen gelinlik açıklaması ne? İşte detaylar...

Küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenen ve eğitim hayatına müzik ile devam eden Derya Uluğ, müzik öğretmenliği bölümü bitirmiş. Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yüksek lisansını da tamamlayan şarkıcı, 3 yıl Ebru Gündeş'in vokalistliğini yapmış ve sonrasında kendi albümünü çıkarmak üzere Ebru Gündeş'in yanından ayrılmış. 2016 yılında ilk single'ını çıkaran Uluğ, aynı yıl, 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülüne layık görüldü. En son çıkardığı Nefes albümünde yer verdiği Yansıma şarkısı hakkında kameralara konuşan şarkıcı, verdiği demeçte ilk kez gelinlik giydiğini söyledi.

derya uluğ yansıma şarkısı

derya uluğ yansıma şarkısı

İspanya Dükü kızına 78 harften oluşan bir isim verdi! Duyanlar şoke olduİLİŞKİLİ HABERİspanya Dükü kızına 78 harften oluşan bir isim verdi! Duyanlar şoke oldu

"İLK KEZ GELİNLİK GİYDİM, BANA DA PROVA OLDU..."

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen şarkıcı Derya Uluğ, 31 Ekim'de Harbiye'de konser verecek. Bu günlerde konser hazırlıklarıyla meşgul olduğunu söyleyen Derya Uluğ, bu yıl çıkardığı Yansıma şarkısının klibinde gelinlik giymişti. Gelinlik giymesiyle ilgili konuşan Uluğ, "İlk kez gelinlik giydim. Kendimi öyle görünce ağladım. Enteresan bir duyguymuş. Bana da prova oldu." dedi. Derya Uluğ, bu açıklamasıyla "acaba evleniyor mu" sorularını akıllara getirdi.

derya uluğ

derya uluğ

İspanya Dükü kızına 78 harften oluşan bir isim verdi! Duyanlar şoke oldu

İLİŞKİLİ HABER

İspanya Dükü kızına 78 harften oluşan bir isim verdi! Duyanlar şoke oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0