İspanya Dükü kızına 78 harften oluşan bir isim verdi! Duyanlar şoke oldu

İspanya'da Huescar Dükü Fernando Juan Fitz-James Stuart y de Solis'in yeni doğan kızının ismi tartışma oluşturdu. Dükün yeni doğan bebeğine verilen 78 harften oluşan isimi duyanlar inanamadı.

33 yaşındaki İspanya Dükü Fernando Juan Fitz-James Stuart y de Solis ve 31 yaşındaki eşi Sofia Palazuelo, ikinci bebeklerine "Sofia Fernanda Dolores Cayetana Teresa Angela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santisima Trinidad y de Todos Los Santos" ismini verdi. İspanyol aristokrat ve Huescar Dükü olan Fernando Juan Fitz, Alba düklüğünün ve dolayısıyla Alba Evi'nin reisliğinin varisidir. 2018 yılında Sofia Palazuelo ile evlenen Dük, geçtiğimiz günlerde 2.çocuğunu kucağına aldı. Dükün bebeğine verdiği isme duyanlar inanamadı.

Barış MançoİLİŞKİLİ HABERBarış Manço'nun hayranlarını sevindiren haber! Arabası Türkiye'ye geliyor

DÜKÜN BEBEĞİNİN İSMİ İSPANYA'DA KRİZE YOL AÇTI

İspanya'nın El Pais Gazetesi'nin yazdığı habere göre, dükün kızının isminin bu kadar uzun olması belgelerde probleme neden oldu. Nüfus müdürlüğünün bu kadar uzun bir ismi kaydedemeyeceği ve bu kadar fazla ünvanın yasal sınırı aştığı bildirildi.

Sosyal medyada da gündem olan isim, birçok kişi tarafından "bir bebeğe böyle bir isim seçilmez" şeklinde yorumlandı.

İSPANYOL BEBEK "EN UZUN İSİM" REKORUNU KIRDI

İspanya'da 2014'te ölen Alba Düşesi 46 ünvanla "en uzun isim" rekorunu almıştı. Düşes'in rekor kıran ismi şöyle: "Maria del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva Falco y Gurtubay".

Derya Uluğ evleniyor mu? Merak edilen açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ evleniyor mu? Merak edilen açıklama geldi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0