Işın Karaca 21 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile evlendi!

Kıbrıs Türklerinde Işın Funda Büyükkaraca ya da sahne adıyla Işın Karaca, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle evlendi. Amsterdam'da nikah masasına oturan şarkıcı, sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile 5 yıldır aşk yaşıyordu. İşte çiftin nikahına ilişkin detaylar...

Bir süredir saçkıran rahatsızlığı sebebiyle peruk kullanan başarılı şarkıcı Işın Karaca, 5 yıldır aşk yaşadığı 21 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile evlendi. Amsterdam'da nikah masasına oturan çift herkesi şaşırttı. Daha önce sevgilisiyle evlenecek mi sorularına "Evlenmeye vaktimiz yok" şeklinde cevap veren Karaca, bugün Amsterdam'da evlenerek sürpriz yaptı. Bu sabah instagram hesabından "Amsterdam'dan herkese günaydın, sürprizlere hazır olun.." şeklinde paylaşım yapan Işın Karaca, hayranlarını meraklandırmıştı. Karaca, sosyal medya hesabından çiçeği burnunda eşi Can Yapıcıoğlu ile fotoğraflar paylaştı.

Müşerref AkayİLİŞKİLİ HABERMüşerref Akay'ın yeğeni Şenay Akay'dan şok itiraf: "Podyumu hiç özlemiyorum"

IŞIN KARACA VE GENÇ SEVGİLİSİ CAN YAPICIOĞLU EVLENDİ

Amsterdam'da kıydıkları nikaha çiftin sadece yakın çevresi katıldı. Sade bir nikah töreniyle evlenen çiftin nikah merasiminde Işın Karaca omzu ve kol manşeti taş işlemeli beyaz bir gelinlik giyerken eşi Can Yapıcıoğlu siyah damatlık giydi.

ışın karaca ve can yapıcıoğlu

ışın karaca ve can yapıcıoğlu

ışın karaca ve can yapıcıoğlu

ışın karaca ve can yapıcıoğlu

Işın Karaca'nın 19 yaşında Soner Kıvanç ile yaptığı evlilikten Erda isminde bir oğlu ve ikinci evliliğinden doğan Mia isminde bir kızı var.

Öykü Gürman'dan hayranlarına sürpriz açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Gürman'dan hayranlarına sürpriz açıklamalar!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0