Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor! O dizide oynayacak...

En son "O Kız" dizisiyle ekranlarda yer alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, yeni bir diziye başlıyor. Başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Petekkaya'nın yeni dizisi bakın neymiş...

"Aynalı Tahir", "Beyaz Gelincik", "Dila Hanım", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Kırmızı Oda" gibi başarılı projelerde aldığı rollerle sık sık adından söz ettiren başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, en son "O Kız" dizisinde Kadir rolüyle ekrana gelmişti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ali Kaptan'ı, Kırmızı Oda'nın Sadi'si gibi birçok karakteri başarıyla oynayan oyuncu, şimdilerde yeni rolüne hazırlanacak. Petekkaya'nın yeni dizisi çok merak ediliyordu, Gazeteci Birsen Altunaş açıkladı...

erkan petekkaya

erkan petekkaya

Hande ErçelİLİŞKİLİ HABERHande Erçel'in sosyal medya paylaşımları artık ücretli! Bakın ne kadar

ERKAN PETEKKAYA EKRANLARA DÖNÜYOR

Başarılı oyuncunun merak edilen yeni dizisi belli oldu. Erkan Petakkaya, yine oyunculuk şovu yapacağı özel bir rolle "Saplantı" dizisinde yer alacak. OGM Pictures'ın Star TV için hazırladığı dizinin yönetmen koltuğunda Emmy ödüllü yönetmen Hilal Saral'ın oturduğu öğrenildi. Aybike Ertürk'ün kaleme aldığı dizinin senaryosunda da birçok değişiklik yapılıyor.

erkan petekkaya

erkan petekkaya

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, böylece ilk dizisi Aynalı Tahir'den sonra ilk kez Hilal Saral'la yeniden aynı projede yer alacak. Dizinin Kasım ayında seyirciyle buluşması bekleniyor.

erkan petekkaya

erkan petekkaya

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0