Acun Ilıcalı "Kansız nankör" dedi ortalık karıştı!  Serkay Tütüncü altta kalmadı...

Acun Ilıcalı konuk olduğu bir programda, Survivor'a çağırdığı için pişman olduğu kişilerden bahsetti. Ilıcalı "Nankör insan, kansız adam sevmem" dedi. Sözlerin muhatabı Serkay Tütüncü'den ise jet bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu. Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı’nın "Survivor’a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna, “Evet, birkaç kansız çıktı" dedi.

Ilıcalı, bir yarışmacıyı anlatırken "Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri, yanlış olmuş' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim" ifadelerine yer verdi.

'NANKÖRLÜĞÜ AFFETMEM'

Ilıcalı, kimseden teşekkür istemediğini belirterek, "Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" diye konuştu. 

Acun Ilıcalı isim vermedi vermesine ancak bahsettiği kişinin Serkay Tütüncü olduğu ortaya çıktı.

SÖZLERİN MUHATABI SERKAY TÜTÜNCÜ'DEN JET YANIT:

Ilıcalı'nın bu açıklaması bir dönem Survivor'da yarışan Serkay Tütüncü'yü adeta çıldırttı. Tütüncü açtı ağzını yumdu gözünü.

"Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun… Kanal sahibisin falan… Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun… Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi…" diyen Tütüncü açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim… Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum…Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin… Para Bende'yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim… Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim… Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki…

Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için… Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın… Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti. Kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim bence iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah…"

Usta oyuncu Erkan Can 9 bin dolarını kaptırmıştı! Şoke eden gelişme

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Erkan Can 9 bin dolarını kaptırmıştı! Şoke eden gelişme
Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem bakın hangi futbolcunun kardeşi çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem bakın hangi futbolcunun kardeşi çıktı!
The Walking Dead'in yıldızı Erik Jensen'dan üzücü haber! Kansere yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

The Walking Dead'in yıldızı Erik Jensen'dan üzücü haber! Kansere yakalandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0