The Walking Dead'in yıldızı Erik Jensen'dan üzücü haber! Kansere yakalandı

Amerikalı aktör, The Walking Dead'in yıldızı Erik Jensen'dan üzücü bir haber geldi. Kanser teşhisi konan oyuncuya ailesi tarafından sosyal medyada yardım kampanyası başlatıldı. İşte detaylar...

"Blair Cadısı", "The Walking Dead", "Mr. Robot" ve "For Life" gibi yapımlarla tanınan Amerikalı dünyaca ünlü aktör Erik Jensen'a kansere yakalandı. 4. evre kolon kanseri teşhisi konan aktörün ailesi, sosyal medyada yardım kampanyası başlattı. 1,5 yıl önce beyin anevrizması geçiren ve mucizevi bir şekilde kurtulan Jensen'dan bir kez daha üzücü haber geldi. Ailesi sosyal medyadan maddi yardım talep etti.

erik jensen

erik jensen

Hayat BilgisiİLİŞKİLİ HABERHayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdem bakın hangi futbolcunun kardeşi çıktı!

ERİK JENSEN KANSERE YAKALANDI, AİLESİ YARDIM İSTEDİ

Jensen'e 4. evre kolon kanseri teşhisi konunca sosyal medyadan destek isteyen ailesi, "Dr. Steven Edwards'ı oynayan Erik Jensen'e yeni kanser teşhisi konuldu ve bu, kendisi ve ailesi için büyük bir belirsizlik dönemi. Eğer ona bir şeyler göndermek istiyorsanız" ifadelerini kullanarak oyuncu için 300 bin dolarlık yardım toplanması gerektiğini açıkladı.

erik jensen

erik jensen

Ailesi, Jensen'ın hastalığına ve tedavisine ilişkin şu sözleri sarf etti: "Erik genç ve güçlü. Doktorları, şu an kemoterapi alan Erik'in tümörleri için iki büyük ameliyat yapacak ve hepsini çıkaracak kadar küçültme şansları olduğunu düşünüyorlar. Erik bunu atlatabilir. Ancak şu anda hayatının mücadelesini veriyor ve desteğinize ihtiyacı var."

Jensen için 300 bin dolarlık yardım toplanması gerektiğini söyleyen ailesi, "Dördüncü evre kanser bir ölüm cezası değil ve Erik pozitif kalmak ve doktorlarının söylediği şans için savaşmak için inanılmaz derecede sıkı çalışıyor" dedi.

erik jensen

erik jensen

Acun Ilıcalı "Kansız nankör" dedi ortalık karıştı!  Serkay Tütüncü altta kalmadı...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı "Kansız nankör" dedi ortalık karıştı! Serkay Tütüncü altta kalmadı...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0