Hadise'den anlam dolu hareket! Cumhuriyet'in 100. yıl konserine özel...

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet'in 100. Yılına özel vereceği konser için hazırlık sürecini paylaşan ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medyada gündem oldu. Instagram hesabından paylaştığı hazırlık sürecine dair açıklamada bulunan Hadise, konseri için tercih ettiği kıyafetler ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcının hazırlık süreci sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güçlü sesi ve sahne performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Hadise, Cumhuriyet'in 100. Yılına özel olarak düzenlenen konserler için hazırlıklara başladı. Sahnesi sırasında giyeceği kıyafetlerin hazırlık sürecini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, Cumhuriyet Konserleri etkinliği kapsamında gerçekleştirilecek büyük konserde sahne alacak. Sosyal medya paylaşımı sırasında sahne kıyafetlerinin ilhamını Mustafa Kemal Atatürk'ün kıyafetlerinden aldığını söyleyen Hadise, aynı zamanda sahnesi için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Hadise'nin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

"CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İÇİN"

Instagram hesabından vereceği 29 Ekim konseri için hazırlık aşamasını paylaşan Hadise, kıyafet seçimlerinde gösterdiği ince davranışıyla sosyal medyada büyük beğeni aldı. Cumhuriyet’in 100. yılı için tasarlattığı Mustafa Kemal Atatürk kıyafetlerinin hazırlık aşamasını takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı, paylaşımına "Cumhuriyetimizin 100. Yılı için, 29 Ekim’de vereceğim konserde, hayatımın her anında ve alanında örnek aldığım büyük önderimiz Atatürk’ün en beğendiğim iki kıyafetinin aynısını giymek istedim!" notunu düştü.

Hadise Cumhuriyet Konseri

Hadise Cumhuriyet Konseri

 "SONSUZ SAYGI VE SEVGİYLE BİR KEZ DAHA ANIYORUM"

Yaptığı paylaşım ile kıyafetlerinde emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerini dile getiren Hadise, sosyal medya paylaşımını "Bu fikri tasarımıyla hayata geçiren sevgili Nihan Peker ve ekibine, Şerife Yılmaz ve Elmas Doğru’ya, fikir aşamasından, son aşamasına kadar emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Işığı, fikirleri ve en büyük eserim dediği Cumhuriyet ile bize dünyadaki en büyük hediyeyi 'özgürlüğü' bıraktığı için sonsuz saygı ve sevgiyle bir kez daha anıyorum… Senin sayende… " diyerek sonlandırdı. Ünlü şarkıcının Instagram paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrolünü paylaştığı filmden yeni kareler geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrolünü paylaştığı filmden yeni kareler geldi!
Ünlü isimler Cumhuriyetin 100. yılını böyle kutluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimler Cumhuriyetin 100. yılını böyle kutluyor!
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan üzücü haber: Lösemiyim

İLİŞKİLİ HABER

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan üzücü haber: Lösemiyim
Sanatçı Nilüfer'den Filistin'de soykırım uygulayan İsrail'e tepki! "Yapılan bu katliam..."

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Nilüfer'den Filistin'de soykırım uygulayan İsrail'e tepki! "Yapılan bu katliam..."
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

ismail 6 ay önce

Hadise bedenini sergilemeden sadece sesi ile bu piyasada tutunmaya çalışsa idi çoktan tozlu raflara gitmişti. O kadar çok kaliteli ses var ki; sırf bu düzenin istediklerini yapmadığı için kaybolup gidiyorlar.

Toplam 1 beğeni