Sanatçı Nilüfer'den Filistin'de soykırım uygulayan İsrail'e tepki! "Yapılan bu katliam..."

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları için Aliağa’da sahne alan ünlü sanatçı Nilüfer, İsrail'in 20'yi aşkın gündür Filistin'e uyguladığı insanlık dışı katliama tepki gösterdi. "21. yüzyılda yapılan bu katliam ve soykırım olacak şey değil." diyen şarkıcı bir an önce ateşkes yapılmasını istedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Aliağa Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılı için düzenlenen kutlamada sahne alan Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer, unutulmaz şarkılarını sevenleri için söyledi. "Ta Uzak Yollardan, Gözlerinin Hapsindeyim, Erkekler Ağlamaz, Seni Beklerim Öptüğün Yerde, Çok Uzaklarda, Dünya Dönüyor" gibi sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcı yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Nilüfer, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin'e uyguladığı katliama tepki gösterdi. Yaşanan soykırıma sessiz kalmayan sanatçı Gazze’de; çocukların, kadınların ve masum insanların katledilmesine tepkisini göstererek üzüntüsünü dile getirdi.

Sanatçı Nilüfer

Sanatçı Nilüfer

"BU DEVİRDE UTANÇ DUYDUM"

Sanatçı sahne aldığı sırada "Sene 2023. 21.yüzyılda yapılan bu katliam ve soykırım gerçekten olacak şey değil. Bütün dünyanın da buna karşı seyirci kalması ve orada o küçücük yeni doğan bebeklerin bile maalesef atılan bombalarla hayatlarını kaybetmeleri utanç verici. Bu devirde utanç duydum. Çok üzülüyoruz, çok üzgünüz biliyorum ve biran önce daha fazla masum insan ölmeden bir an önce sulh olmasını, ateşkes olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hadise'den anlam dolu hareket! Cumhuriyet'in 100. yıl konserine özel...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den anlam dolu hareket! Cumhuriyet'in 100. yıl konserine özel...
Pink Floyd'un solisti Roger Waters'dan İsrail soykırımına tepki:"Çocukları öldürmeyi bırakın!"

İLİŞKİLİ HABER

Pink Floyd'un solisti Roger Waters'dan İsrail soykırımına tepki:"Çocukları öldürmeyi bırakın!"

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

Vatandaş 6 ay önce

İnsanlık boğazına kadar pisliğe batmış

MERSİNLİ 6 ay önce

İsrail soy kırımı 21 gün değil kurulduğundan buyana devam ediyor Filistinlilerde bu güne kadar sabretti her gün ölmektense bir kerede ölürüm ama israilleri de öldürürüm demiş HAKSIZLAR MI

Misafir 6 ay önce

Haydi bakalım.!!! "Hadiseyle Nilüfer kurtaracak Gazze ve Filistini"

murat 6 ay önce

O dünyanın içinde ne yazık ki biz de varız!

Elyesa 6 ay önce

Sen merak etme.Onlarin ölümü çok şiddetli olacak.

Yorumların Tümünü Okuyun