Pink Floyd'un solisti Roger Waters'dan İsrail soykırımına tepki:"Çocukları öldürmeyi bırakın!"

İsrail'in Filistin'de uyguladığı soykırıma dünyanın birçok yerinden tepkiler yükseliyor. Saldırıların başladığı 7 Ekim gününden beri Filistin halkının yanında olduğunu gösteren Pink Floyd grubunun solisti Roger Waters, konuya ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

İsrail'in Filistin halkına uyguladığı soykırıma dünyanın birçok yerinden tepkiler yükselirken İngiliz şarkıcı Roger Waters, yapılan katliama tepki gösteren ünlüler arasında yer almıştı. Waters, 2006'da Filistin'e gidip yaşananları gördükten sonra kendisi için her şeyin değiştiğini açıklamıştı ve Filistin halkının yanında olduğunu göstermişti. İsrail zulmüne verdiği tepkilerle gündem olan Roger Waters, yayınladığı videoda şu ifadelere yer vermişti: "İsrail beni, yerleşimci, sömürgeci, ırkçı, ayrımcı rejimin varlığı için bir tehdit olarak görüyor. Beni itibarsızlaştırmak için her şeyi yaptılar, kariyerimi yok etmeye çalıştılar. Bu şekilde beni ve ailemi yok etmek istediler. İsrail'le son nefesime kadar mücadele edeceğim. 2006'da Filistin'e gidip yaşananları gördükten sonra benim için her şey değişti. Eğer bana böyle davranıyorlarsa Filistinlilere nasıl davrandıklarını hayal edin. Onları gördüm. Bu vicdansızlık. Onlara karşı tavırları. Onları orta yerde öldürüyorlar. Onları her zaman vuruyorlar. Ben de bunu ortaya çıkarmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim."

roger waters

roger waters

Pink Floyd grubunun solisti Roger Waters:İLİŞKİLİ HABERPink Floyd grubunun solisti Roger Waters:"İsrail beni de rejimine karşı tehdit olarak görüyor"

ROGER WATERS SOSYAL MEDYA HESABINDAN YENİ BİR VİDEO YAYINLADI: "ÇOCUKLARI ÖLDÜRMEYİ BIRAKIN!"

İsrail'in soykırımını dünyaya duyurmak isteyen Roger Waters, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı. Videoda "stop the genocide" (soykırımı durdurun) diyen ünlü şarkıcı, videonun altına şu söyleri yazdı: "FOR THE LOVE OF GOD! STOP KILLING THE CHILDREN!" (Allah aşkına! Çocukları öldürmeyi bırakın!).

roger waters video

roger waters video

roger waters video

roger waters video

Sanatçı Nilüfer'den Filistin'de soykırım uygulayan İsrail'e tepki! "Yapılan bu katliam..."

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Nilüfer'den Filistin'de soykırım uygulayan İsrail'e tepki! "Yapılan bu katliam..."
Fettah Can'dan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepkisiz kalmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Fettah Can'dan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepkisiz kalmadı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0