Yeşilçam yıldızı Bilal İnci'nin kızı ve torunu da ünlü bir oyuncuymuş!

Yeşilçam'ın "kötü adamı" olarak tanınan Bilal İnci, sayısız filmde oynayarak hafızalara kazınmıştı. Türk sinemasının usta ismi Bilal İnci'nin torunu Akasya Durağı'nın yıldız bir oyuncusuymuş...

1936 yılında Adana'nın Kozan ilçesinde doğan Bilal İnci, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra ağabeyi Kemal İnci'nin teşvikiyle sinemaya yönelmiş. Bir Türk'e Gönül Verdim, Ala Geyik, Büyük Yemin, Beyaz Mendil, Babanın Oğlu gibi birçok filmde oynayarak hafızalara kazınan Bilal İnci, daha çok kötü karakter, gaddar rollerinde oynamıştır. Hatta bu yüzden seyirciden çok tepki alan İnci, bir dönem ülkeyi bile terk etmiş. Önceki röportajlarından birinde, ülkeyi terk etmesini şöyle anlatmıştır: "Bir gün Nikos Sampson rolünü oynadım. O filmi çektikten sonra sokakta yürümeye yürek isterdi. Ben buna yüreğimi koydum ve oynadım. Film vizyona girdikten sonra Keçiören’den bir mektup geldi. Yazan, ağır küfürler savuruyordu. Bu da yetmemiş gibi doğmamış çocuğuma bile en ağır küfrü ediyordu. Ben seyircime bir şey veriyorsam ve onlar da bunu anlamıyorsa ben bu mesleği yapmam dedim"Bilal İnci'nin torunu da Akasya Durağı'nın unutulmaz karakterlerinden birini oynayan ünlü bir oyuncuymuş.

bilal inci

bilal inci

Kenan SofuoğluİLİŞKİLİ HABERKenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn korkuttu! Yüreklerin ağza geldiği an

YEŞİLÇAM'IN KÖTÜ ADAMININ KIZI ÜNLÜ BİR OYUNCUYMUŞ

Usta oyuncunun kızı da tanınan bir oyuncuymuş. Selvi Boylum Al Yazmalım filminde Türkan Şoray'ın oğlu Samet rolünde oynayan Elif İnci, Bilal İnci'nin kızıymış. Kara Para Aşk, Vizontele Tuuba, Dudaktan Kalbe ve Sakarya Fırat gibi sevilen dizilerde oynayan Elif İnci, hâlâ oyunculuk mesleğini sürdürmektedir.

elif inci

elif inci

TÜRK SİNEMASININ YILDIZ OYUNCUSUNUN TORUNU DA ÜNLÜ BİR OYUNCU

Bilal İnci'nin torunu, Elif İnci'nin yeğeni de ünlü bir oyuncuymuş. Akasya Durağı'nın şoför Leyla'sı olarak tanıdığımız Ayça İnci, Bilal İnci'nin oğlu Murat İnci'nin kızıymış.

ayça inci

ayça inci

Bilal İnci; oyuncu, yönetmen ve senarist Kemal İnci'nin kardeşi, tiyatrocu Perihan Doygun'un eşi, oyuncu Elif İnci'nin babası ve oyuncu Ayça İnci'nin dedesidir.

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi son görüntüsüyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi son görüntüsüyle şaşırttı!
Malezya Kraliçesi Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti!

İLİŞKİLİ HABER

Malezya Kraliçesi Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0