Malezya Kraliçesi Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etti!

Uzun zamandır Türk tarih dizilerini takip etmesiyle tanınan Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın sıkı takipçisi. Kraliçe, Kuruluş Osman'ın çekim platosunu ziyaret etmek üzere İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman, her bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Dünyanın birçok ülkesine satılan ve dünyanın her yerinden büyük bir hayran kitlesi olan dizinin çekim platosu, ziyaret etmek isteyenlere kapılarını açıyor. Bu kez kapılarını bir Kraliçeye açan dizi platosu, Malezya'dan gelen misafirlerini ağırladı. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın sıkı takipçisi olan Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah, Kuruluş Osman'ın setini görmek için Bozdağ Film Platoları'nı ziyaret etti. Malezya'dan yakın çevresiyle birlikte gelen Kraliçe, Kuruluş Osman'ın setini ziyaret etti ve ardından dizinin yapımcısı ve oyuncularıyla tanıştı.

Maleyza Kraliçesi, Mehmet Bozdağ ve eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ

Maleyza Kraliçesi, Mehmet Bozdağ ve eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ

Hülya KoçyiğitİLİŞKİLİ HABERHülya Koçyiğit'i yıkan ölüm haberi! Jeyan Mahfi Tözüm son yolculuğuna uğurlandı

MALEZYA KRALİÇESİ KURULUŞ OSMAN'IN SETİNİ ZİYARET ETTİ

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah, Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın eşliğinde dizinin çekildiği platoyu gezdi ve platoda düzenlenen atlı koreografi gösterilerine katıldı. Dizinin yakın takipçisi olan Kraliçe'nin, platodaki değişimleri fark edecek kadar diziye ilgili olduğu gözlerden kaçmadı. Platonun içindeki Hanlı Pazar'da alışveriş yapan Kraliçe, alışveriş sonrası verdiği kısa demeçte uzun yıllardır dizileri takip ettiğini, Kuruluş Osman’ın bütün karakterlerini tanıdığını ve çok sevdiğini söyledi.

malezya kraliçesi ve kuruluş osman oyuncuları

malezya kraliçesi ve kuruluş osman oyuncuları

Kraliçe Tunku Azizah, Kuruluş Osman'ın platosunu gezdikten sonra dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ve dizisi oyuncuları Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte yemek yedi.

Yeşilçam yıldızı Bilal İnci'nin kızı ve torunu da ünlü bir oyuncuymuş!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam yıldızı Bilal İnci'nin kızı ve torunu da ünlü bir oyuncuymuş!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0