Ünlü manken Özge Ulusoy'un yeni yaş imajı sosyal medyada gündem oldu!

Mankenlik kariyerinin yanı sıra yer aldığı programlarda gösterdiği sunuculuk performanslarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim Özge Ulusoy, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yıllardır uzun kullandığı saçlarıyla ilgili Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü isim, yeni imajıyla sosyal medyada beğeni topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı defilelerdeki performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Özge Ulusoy,  yıllardır uzun kullandığı saçlarını kısacık kestirerek hayranlarını şaşırttı.  Beline kadar uzanan saçlarını omuz hizasında kestiren ünlü manken, yeni yaşına girer girmez imajını değiştirdi. 28 Ekim'de 41. yaşını kutlayan Özge Ulusoy, kuafördeki hallerini sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü manken paylaşımının altına "Yeni yaşım yeni saçım oh la la" yazdı. 

YENİ İMAJINA BEĞENİ YAĞDI!

Sosyal medya hesaplarından yaptığı iş birlikleri ile sık sık gündeme gelen Özge Ulusoy'un yalnızca Instagram hesabında 2,5 milyon takipçisi bulunuyor. Yaptığı imaj değişikliğini kuaföründen paylaşan ünlü manken sosyal medyada büyük beğeni aldı. Ünlü mankenin yeni imajı Pınar Altuğ ve Demet Şener gibi ünlü isimlerden de tam not aldı.

İşte, Özge Ulusoy'un yeni imajı;

Özge Ulusoy yeni imajı

Özge Ulusoy yeni imajı

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

MasterChef Alican'ın hastalığıyla ilgili itirafıyla stüdyo buz kesti "Ayda sekiz tane..."

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Alican'ın hastalığıyla ilgili itirafıyla stüdyo buz kesti "Ayda sekiz tane..."
Scarlett Johansson kendi sesini kullanan yapay zeka şirketine dava açtı

İLİŞKİLİ HABER

Scarlett Johansson kendi sesini kullanan yapay zeka şirketine dava açtı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0