Deniz Uğur İsrail'in zulmüne Kur'an-ı Kerim'le yanıt verdi: Zamanınız doldu!

Günlerdir Gazze'deki hastaneleri, mülteci kamplarını, okulları, yerleşim yerlerini ve ibadethaneleri acımasızca bombalayan İsrail, tüm dünyanın gözü önünde savaş suçu işlemeye devam ediyor. Bu zulme sessiz kalmayan ünlü oyuncu Deniz Uğur, İngilizce olarak yayınladığı bir videonun ardından bu kez de İsrail'e yönelik sarf ettiği sözlerle takdir topladı.

İsrail'in günlerdir Filistin'de uyguladığı vahşet, insanlık adına tarihe kara bir leke olarak geçiyor. Bebek, kadın, yaşlı demeden masum insanları katleden İsrail'e tepkiler çığ gibi büyürken ünlü oyuncu Deniz Uğur, son paylaşımıyla Filistin'deki zulme karşı insanlık olarak birleşme çağrısında bulunmuştu.

Deniz Uğur

Deniz Uğur

"ZAMANINIZ DOLDU ROLLER DEĞİŞİYOR"

Deniz Uğur, bu kez de İsrail'e yönelik sarf ettiği sözlerle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, yine İngilizce bir video yayınlayarak şu ifadeleri kullandı

"Güzel Kur'an derki; Allah tuzak kuranların en iyisidir. Hani o inkar edenler seni yakalayıp zindana atmak veya öldürmek yahut yurdundan çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Oysa onlar tuzak kurdukça Allah da onların tuzağını başlarına geçiriyordu. Zira Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Şimdi askerleriniz ordunuzu terk ediyor. Birer birer. Dünyadaki milyonlarca sivilin sizden nefret etmesi şirketlerinizin, küresel şirketlerinizin müşteri kaybetmesine sebep oluyor. Bu yüzden geri çekileceksiniz. Vicdan azabı çektiğinizden değil. İblis işini soğukkanlı yapar, bunu biliyoruz. Bugünlerde iyi olan tek şey ne biliyor musunuz? Kendinizi o kadar net bir şekilde deşifre ettiniz ki dünya kötülüğünüzü unutmayacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İllüzyon bozuldu. Zamanınız doldu. Roller değişiyor. Yeni dünyaya hoş geldiniz"

DAHA ÖNCE DE BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU!

Gazze'ye yapılan saldırıların ilk gününden beri İngilizce paylaşımlarda bulunan Deniz Uğur, "Göklerin ve yerin orduları Allah'ındır. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. Fetih~7" notuyla İngilizce bir video paylaştı.

Deniz Uğur Filistin paylaşımı

Deniz Uğur Filistin paylaşımı

Kur'an-ı Kerim'den örnek veren Uğur'un sözleri kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Deniz Uğurdan İngilizce Gazze paylaşımı

Deniz Uğurdan İngilizce Gazze paylaşımı

"ŞU AN İYİLİK KÖTÜLÜKLE MÜCADELE EDİYOR"

"Herkese merhaba, içinde bulunduğumuz olağanüstü dönemde lütfen, hem dünyada olup bitenlere hem de kişisel yaşamlarınıza iyice bakın." diyerek takipçilerine seslenen Uğur, şöyle konuştu:

"Fark edeceksiniz ki, şu anda iyilik, kötülükle mücadele ediyor, her alanda. Yüce yaratan kutsal kitabımızda, bize bir araya toplanmamızı emretmiştir; Kur-an'da. İslam, bir dinin ötesindedir; tüm insanları daha doğrusu, Allah'ın yarattığı her varlığı kapsayan, yüce bir nur felsefesidir. Kolaylıkla söyleyebiliriz ki şu anda deneyimlediğimiz 'cihad'dır. Bu sancılı bir süreç, ama sonu aydınlık. Lütfen Hak(gerçek) ile kalın. Sevgiyle."

Özlem Savaş İbrahim Büyükak'ı hedef aldı: Bu işe yıllarını verenlere ayıp olmuyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Savaş İbrahim Büyükak'ı hedef aldı: Bu işe yıllarını verenlere ayıp olmuyor mu?
Tokat'taki gölün nefes kesen sonbahar manzarası görenleri mest etti!

İLİŞKİLİ HABER

Tokat'taki gölün nefes kesen sonbahar manzarası görenleri mest etti!
Tolga Karel'den Özgür Özel ile ilgili zehir zemberek sözler! "O koltukta emanetçidir"

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den Özgür Özel ile ilgili zehir zemberek sözler! "O koltukta emanetçidir"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 25

Hakan Yılmaz 5 ay önce

Helal olsun bu kudurmuş itlere karşı böyle cesur olmak gerek.

VEDAT ÖZDEMİR 5 ay önce

Şu an en iyi yapabilecek olduğumuz şey mallarına boykottur. Bilgi kirliliğine sebebiyet vermeden israil e destek veren firmaların teşhir edilerek boykot edilmesi.

CEM 5 ay önce

tebrik ve teşekkür ediyorum, biz ve cihad birleşince Allah cc nun ardusu olma şerfi bizlere nasip olur inşallah

MERSİNLİ 5 ay önce

Ağzınıza sağlık Demek ki ünlülerde gerektiğinde müslümanları destekliye biliyorlarmış vede böyleler de varmış tebrik ederim bizde hepsi vatan haini zannediyorduk. Komedyenler gibi.

leventl 5 ay önce

Sanatcı dini ve milli değerlerine her alanda sahip çıkmalı. Zafer ergeç Allahın yardımıyla mazlumların olacaktır

Yorumların Tümünü Okuyun