İlkokuldan beri çekiyor! Murat Dalkılıç 8. kez burun ameliyatı oldu

Şarkıcı Murat Dalkılıç, yıllar önce geçirdiği burun operasyonunda kemiklerin yanı sıra kıkırdağı da alındığı için 8. kez ameliyat oldu.

İlkokula gittiği dönemden beri burnundan operasyon geçiren Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından kendisine gönderilen çiçekleri yayınlayarak "Burnumdan sekizinci kez ameliyatımı olunca ev çiçek gördü çok şükür" ifadelerini kullandı.

Daha önce burnuyla ilgili konuşan Dalkılıç, "İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Burun kemiklerim dışarı çıkıyordu. Doktor kemikleri alırken kıkırdağımı da almış. Hayatımın en en zor öyle zamanları başladı. Artık yaptırmam, yoruldum" demişti.

Yeşilçam yıldızı Sibel Turnagöl'ün yeni mesleği şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam yıldızı Sibel Turnagöl'ün yeni mesleği şoke etti!
Ebru Yaşar Cumhuriyet'i 10.yıl marşıyla kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar Cumhuriyet'i 10.yıl marşıyla kutladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0