Ebru Yaşar Cumhuriyet'i 10.yıl marşıyla kutladı!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. Verdiği konserle seyirciyi coşkulandıran Ebru Yaşar 10. yıl marşını okudu. İşte detaylar...

Cumhuriyetin yüzyılı kutlamaları kapsamında Kıbrıs'ta ünlü bir otelde konser veren Ebru Yaşar, konser boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin sonunda seyircilerini ayağa davet eden ünlü şarkıcı, seyirciyle beraber Cumhuriyet'in 10. yıl marşını seslendirdi. Kehribar şarkısıyla müzik listelerinde bomba etkisi oluşturan Yaşar, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları için hazırladığı konserde özel bir repertuar ve performans sahneledi. Kıbrıs'ta yaklaşık 2500 kişiye seslenen şarkıcı, konserin sonunda, sahneden ayrılmadan önce tüm salonu ayağa kaldırıp Cumhuriyet'i kalabalık bir coşkuyla kutladı. 2500 kişi ile birlikte 10. yıl marşını söyleyen Ebru Yaşar, bu özel konser için hazırladığı repertuar hakkında "Kendi şarkılarımın dışında sanatçı arkadaşlarımın şarkılarını okumayı da çok seviyorum. Her sahneme titizlik ve heyecanla çıkıyorum" şeklinde konuştu.

ebru yaşar

ebru yaşar

Nükhet Duru yıllar sonra itiraf etti! İLİŞKİLİ HABERNükhet Duru yıllar sonra itiraf etti! "O şarkıyı ben almadım diye pişmanım"

EBRU YAŞAR'DAN COŞKULU PERFORMANS

100.yıla özel sahneleyeceği konserden önce basın mensuplarına konuşan şarkıcı, "Böyle bir tarihimiz olduğu için ve bugüne tanıklık ettiğimiz için çok mutluyum. Bu çok büyük bir onur. Cumhuriyet başka bir tanım, minnettarız. Cumhuriyetimiz kutlu, mutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, saygı ve minnet ile anıyoruz." ifadelerini kullandı.

ebru yaşar

ebru yaşar

Cumhuriyet kutlamaları kapsamında sahne alacağı için çok heyecanlı olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, yeni albümünün de müjdesini verdi. Ebru Yaşar, yeni çıkaracağı albüm için şöyle söyledi: "8 ya da 10 şarkıdan oluşan bir albüm olacak. Ben albüm yapmayı seviyorum, bu duyguların unutulmasını istemiyorum. Her şarkıda bir şey bulsun istiyorum."

İlkokuldan beri çekiyor! Murat Dalkılıç 8. kez burun ameliyatı oldu

İLİŞKİLİ HABER

İlkokuldan beri çekiyor! Murat Dalkılıç 8. kez burun ameliyatı oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0