Nükhet Duru yıllar sonra itiraf etti! "O şarkıyı ben almadım diye pişmanım"

70'li ve 80'li yılların popüler müziğini seslendiren ünlü şarkıcı Nükhet Duru, TRT Müzik'te yayınlanan "Hayatım Müzik" programına katıldı. Nükhet Duru'nun katıldığı programdaki itirafları duyanları şaşırttı. İşte detaylar...

70'li yıllardan beri şarkılarıyla ve oyunculuğu ile şöhret bulan Nükhet Duru'nun hayatında dans ve müzik çok önemli. Her sabah güne dans ederek başlayan sanatçı, "Şarkılarımı 30 yıl sonra dinlenir mi, diyerek söylüyorum. Beni müzik büyüttü, olgunlaştırdı ve öğretti. Her sahneye çıkışımda ilk günkü heyecanımı hissediyorum. Ellerim ve burnum buz gibi oluyor." dedi. TRT Müzik ekranlarında yayınlanan "Hayatım Müzik" programına katılan ünlü şarkıcı, küçük yaşlarından itibaren, birkaç kişi bir araya toplandığında her zaman şov yapma zorunluluğunu hissettiğini söyledi. Hayatını müziğe ve sahneye adayan Nükhet Duru, bakın hangi şarkı için çok pişmanlık hissediyor...

nükhet duru

nükhet duru

Kadınlar için farklı ve trend aksesuar önerileri!İLİŞKİLİ HABERKadınlar için farklı ve trend aksesuar önerileri!

"O ŞARKIYI BEN ALMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM"

Her sahnesinde ilk günkü heyecanını koruduğunu söyleyen ünlü sanatçı, "Ele Güne Karşı" şarkısını kendisi söylemediği için pişmanlık duyduğunu belirtti. Nükhet Duru şöyle söyledi:

"Ele Güne Karşı şarkısı bana gelmişti. Uymaz diye okumadım. Sonrasında Seyyal Taner aldı. 6 ay içinde söylemeyince MFÖ şarkıyı çıkarttı. Şarkı patlayınca çok pişman oldum".

nükhet duru

nükhet duru

69 yaşındaki ünlü sanatçı, çocukken annesi ile babasının boşanma sürecinde çok etkilenerek bir yıla yakın bir süre geçici felç geçirmiş. Nükhet Duru, o günleri şöyle anlatmıştı: "Doktorlar fiziksel bir rahatsızlık bulamadılar... Benim sorunum tamamen psikolojikti ve annemle babamın boşanmaları nedeniyle büyük bir şok yaşamıştım... Bu nedenle de felç oldum. Çektiğim ızdırabı anlatamam. Bir Allah, bir annem şahittir. Doktorlar 'Yürümemesi için hiçbir neden yok' diyorlardı ama yürüyemiyordum. Sonra bir gün tüm sıkıntılarımdan arındım, hayata bağlanmaya, kahkaha atmaya karar verdim".

Dilan Polat’a bir darbe de Fenerbahçe’den geldi! Anlaşmayı sonlandırma kararı aldılar

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat’a bir darbe de Fenerbahçe’den geldi! Anlaşmayı sonlandırma kararı aldılar
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0