Dilan Polat’a bir darbe de Fenerbahçe’den geldi! Anlaşmayı sonlandırma kararı aldılar

Fenerbahçe Spor Kulübü, son dönemlerde haklarında sayısız iddia bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu sezonun başında kadın voleybol takımına tayt arkası sponsoru olan Dilan Polat ve erkek voleybol takımı forması kol sponsoru olan Engin Polat For Men ile yollarını ayırmak için harekete geçti.

Dilan ve Engin Polat

Dilan ve Engin Polat

Sezon başında Polat çiftiyle 1 sezonluk anlaşmaların altına imza atan Fenerbahçe Spor Kulübü, Dilan Polat ve Engin Polat'ın hakkındaki suçlamalar ve gözaltı kararı nedeniyle kamuoyunda oluşan tepkiler sonrasında hukuki yollara başvurma kararı aldı.

Dilan Polat ve Engin Polat Fenerbahçe

Dilan Polat ve Engin Polat Fenerbahçe

Sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başlayan kulüpten konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Öte yandan sarı-lacivertli kulübün kısa süre içerisinde resmi açıklama yapabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçeden Polat çifti hakkında karar

Fenerbahçeden Polat çifti hakkında karar

Nükhet Duru yıllar sonra itiraf etti! "O şarkıyı ben almadım diye pişmanım"

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru yıllar sonra itiraf etti! "O şarkıyı ben almadım diye pişmanım"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0