Gamze Özçelik'ten 21.yüzyılın katilleri! Masumların kanını içen vampirleri tam liste paylaştı

"Umuda Koşanlar Derneği" başkanı Gamze Özçelik 21. yüzyılın katillerini ifşa etti. Filistin soykırımında İsrail'in sırtını sıvazlayan katillerin listesini Özçelik sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Oyunculuğu bırakıp "Umuda Koşanlar Derneği"ni kuran Gamze Özçelik, yaptığı yardımlarla önderlik olmaya devam ediyor. Dünyanın birçok yerindeki yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya çalışan Özçelik, şimdide İsrail tarafından abluka altına alınan ve soykırım uygulanan Gazze'deki halka umut olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından da Gazze halkı için sık sık paylaşımda bulunan Özçelik, 21. yüzyılın katillerini tam liste paylaştı.

Günlerdir sosyal medyadan haykırış içinde olan Gamze ÖzçelikİLİŞKİLİ HABERGünlerdir sosyal medyadan haykırış içinde olan Gamze Özçelik'ten ayetli paylaşım!

Gamze Özçelikten Gazze paylaşımı

Gamze Özçelikten Gazze paylaşımı

GAMZE ÖZÇELİK KATİLLERİN LİSTESİNİ BÖYLE PAYLAŞTI

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı "Joe Biden", Fransa Cumhurbaşkanı "Emmanuel Macron", İtalya Başbakanı "Giorgia Meloni" gibi isimlerin bir arada bulunduğu "Tarih asla unutmayacak" yazılı bir paylaşımda bulundu. 

Gamze Özçelik yine gönülleri fethetti! GazzeİLİŞKİLİ HABERGamze Özçelik yine gönülleri fethetti! Gazze'deki siviller için seferber oldu

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Paylaşımında siyasetten kişilerin yüzlerinde Adolf Hitler'i anımsatan bıyık sembolünün olması dikkat çekerken, Özçelik, fotoğrafın altına "Tarih unutmaz! Soykırımın yeni yüzleri!" yazısını yazarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İsrail saldırısı sonucu bir bebek daha annesiz kaldı!

Serveti ile dudak uçuklatan Süreyya Yalçın'dan şok vasiyet! Ölümden korktuğu için...

İLİŞKİLİ HABER

Serveti ile dudak uçuklatan Süreyya Yalçın'dan şok vasiyet! Ölümden korktuğu için...
Cem Garipoğlu davasında yeni gelişme! Baba Garipoğlu mezarının açılmasını talep etti

İLİŞKİLİ HABER

Cem Garipoğlu davasında yeni gelişme! Baba Garipoğlu mezarının açılmasını talep etti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

servet 5 ay önce

Efsane/Zekice/Kahramanca bir eleştiri.

konuk 5 ay önce

Gamze Özçelik hanımı çok taktir ediyorum Allah razı olsun güzel işler yapıyor, Allah daim eylesin, Paylaşımı da çok güzel şuanki durumu ifade etmiş.

Köstebek 5 ay önce

Yüreğine sağlık