Günlerdir sosyal medyadan haykırış içinde olan Gamze Özçelik'ten ayetli paylaşım!

Kurduğu dernekle yardım eden ünlü isim Gamze Özçelik günlerdir sosyal medyadan İsrail'in Filistin'e karşı uyguladığı soykırım karşısında büyük haykırış içinde yapılanları paylaşıyor. Tepkileri ve yaşananlar karşısında duygularını dile getiren Özçelik'in son paylaşımındaki ayet dikkat çekti. İşte o paylaşım;

Oyunculuğu bırakarak kurduğu Umuda Koşanlar derneği ile yıllardır muhtaç ailelere ve yetim çocuklara yardım eden ünlü isim Gamze Özçelik İsrail'in Gazze saldırılarıyla ilgili tepkisini sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyor. İsrail zulmüne karşı sessiz kalmayarak haykırış içinde olan Özçelik son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

"KAFİRLERE KARŞI BİZE YARDIM ET"

İsrail'in yaptığı saldırıları her fırsatta kınayan ünlü isim, Instagram hesabından Bakara Suresi 286.ayetini yayınladı. 

" Allah kişiye ancak gücünün yeteceği kadar yükler; kazandığı iyilik lehine, ettiği kötülük de aleyhinedir. Rabbimiz! Eğer unutacak veya yanılacak olursak bizi sorumlu tutma. Rabbimiz bizden öncekilere yüklediğin gibi, bize de ağır yük yükleme. Rabbimiz! Bize güzümüzün yetmeyeceği şeyi taşıtma, bizi affet, bizi bağışla, bize acı. Sen Mevlamızsın, kafirlere karşı bize yardım et."

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Her fırsatta üzgün olduğunu dile getiren Gamze Özçelik'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kalplere dokundu.

Ekonomik krizden dert yanmıştı! Demet Akalın kızına 10 bin TL'lik bebek aldığını söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Ekonomik krizden dert yanmıştı! Demet Akalın kızına 10 bin TL'lik bebek aldığını söyledi
Tunuslu şarkıcının Filistin şarkısı stüdyodakileri canlı yayında gözyaşlarına boğdu!

İLİŞKİLİ HABER

Tunuslu şarkıcının Filistin şarkısı stüdyodakileri canlı yayında gözyaşlarına boğdu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0