New York Times skandal olay! Jazmine Hughes Filistin'i desteklediği için istifaya zorlandı

Batı medyasında ikiyüzlülük olayları her geçen gün artmaya devam ediyor. Şimdi de New York Times Magazine dergisinin yazarı Jazmine Hughes, Filistin'e desteği dolayısıyla istifaya zorlandı.

İsrail- Gazze arasında yaşanan soykırım her geçen gün artmaya devam ediyor. Hastaneleri, evleri ardı ardına bombalayan İsrail birçok sivilin ölümüne yol açtı. Soykırım artmaya devam ederken 4. büyük güç medyada savaşın gerçek yüzünü göstermeye devam ediyor. Bunlardan biride New York Times Magazine dergisinin yazarı Jazmine Hughes oldu. Filistin'e desteğini belirten ve bu doğrultuda haber yazan Hugnes,  "yayın politikalarını ihlal etmesi" gerekçe gösterilerek istifaya zorlandı.

New York Times, İsrail-Gazze savaşına ilişkin haberlerinden dolayı ciddi tepkiler görüyor

New York Times, İsrail-Gazze savaşına ilişkin haberlerinden dolayı ciddi tepkiler görüyor

Yayın politikasını ihlal ettiği için istifaya zorlanan Huges, "Filistinlilere destek veren ve İsrail'in Gazze'deki kuşatmasını protesto eden bir bildiriye imza atarak yayın politikalarını ihlal etmesinin ardından istifa ettiği" bildirildi.

New York Times Magazine dergisinin yazarı Jazmine Hughes

New York Times Magazine dergisinin yazarı Jazmine Hughes

Hughes'in, "Gazze'deki Savaşa Karşı Yazarlar (Writers Against the War on Gaza)" isimli grubun, "İsrail'in Filistinlilere yönelik yok etme saldırılarının ve bölgedeki gazetecilerin ölümlerinin kınandığı" bildiriye imza attığı aktarılan haberde, yazarın konuya ilişkin konuşmadığı kaydedildi.

Filistin sorusu Milyoner'de yankılandı! Kenan İmirzalıoğlu'dan çarpıcı açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Filistin sorusu Milyoner'de yankılandı! Kenan İmirzalıoğlu'dan çarpıcı açıklama

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Seçim 5 ay önce

Nerde bizim sözde sanatçılar ,yazıklar olsun hepinize kokaklar,çogu alkolik olmuş zaten yada eroyinman

kenan 5 ay önce

siyonistler işbaşında o uzun ellerini kollarını kırma vakti.