Filistin sorusu Milyoner'de yankılandı! Kenan İmirzalıoğlu'dan çarpıcı açıklama

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster'in 5 Kasım Pazar günü yayınlanan bölümü heyecan dolu anlarıyla takip edildi. Yayınlanan yeni bölümde 1 milyon TL değerindeki Filistin sorusu sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, merak dolu gözlerle takip ediliyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümde 1 milyon değerindeki soru gündem oldu. Milyoner'in yeni yarışmacısı  Eyüp İşler, Filistin-İsrail savaşını konu alan bir soruyla karşılaştı. Filistin'in zulmünü konu alan soru sosyal medyada da gündem oldu.

FİLİSTİN SORUSU MİLYONER'DE YANKILANDI

Gündem olan soru sosyal medyada da çok konuşulurken stüdyoda da Filistin soykırımına dikkat çekti. Yarışmacı Eyüp İşler, "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" sorusu soruldu.

 Yarışmacı soruya "karpuz" dilimi cevabını verdi. Soruyu doğru yanıtlayan İşler, büyük ödülü olan 5 milyon TL değerindeki 13'üncü soruyu açtırmaya da hak kazanmış oldu.

Eyüp İşler Kim Milyoner Olmak İsterde Filistin sorusunu cevapladı

Eyüp İşler Kim Milyoner Olmak İsterde Filistin sorusunu cevapladı

BÜTÜN DÜNYA GAZZE'DEKİ OLAYI GÖZÜ VE KULAĞI KAPALI İZLİYOR

Sorunun üzerine 1 aydır soykırıma maruz kalan Filistin için duygu ve düşüncelerini ifade eden sunucu Kenan İmirzalıoğlu, "İnşallah barış gelir ve sivil insanların ölümü son bulur. Sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Bütün dünya, Gazze'deki olayları bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor.

Haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz. Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz, içimiz yanıyor" şeklinde konuştu.

New York Times skandal olay! Jazmine Hughes Filistin'i desteklediği için istifaya zorlandı

İLİŞKİLİ HABER

New York Times skandal olay! Jazmine Hughes Filistin'i desteklediği için istifaya zorlandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0