İsrail Cumhurbaşkanı kanlı vahşeti eleştiren Angelina Jolie'ye nefret kustu!

Sivillere ölüm kusan eli kanlı İsrail'e dünyanın dört bir yanından tepki sesleri yükselmeye devam ederken Angelina Jolie yaptığı açıklamalarda alkış toplamıştı. Jolie'nin açıklamaları sonrasında öfkeden deliye dönen İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, ünlü yıldıza nefret kustu.

Soykırımcı İsrail'in Gazze'de 1 ayı aşkın bir süredir yaşattığı katliam, insanlık tarihine kara bir leke olarak geçiyor. İbadethanelerden hastanelere kadar her yeri gözünü kırpmadan bombalayan katil İsrail, bebekleri dahi vahşice katlediyor. Tüm dünyayı ayağa kaldıran vahşete karşı tepkiler çığ gibi büyürken pek çok dünyaca ünlü yıldızda bu zulme sessiz kalmadı. 

"İSRAİL'DE YAŞANANLAR BİR TERÖR EYLEMİDİR"

Bu isimlerden biri olan dünyaca ünlü oyuncu ve eski Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, saldırılar nedeniyle dünyadaki herkes gibi çok kırgın ve kızgın olduğunu ifade ederek, "İsrail'de yaşananlar bir terör eylemidir. Ancak bu, Gazze'de gidecek hiçbir yeri olmayan, yiyecek ve suya erişimi olmayan, tahliye imkanı olmayan ve hatta sığınmak için sınırı geçme gibi temel bir insan hakkı olmayan sivil halkın bombalanması sırasında kaybedilen masum hayatları haklı gösteremez" ifadelerini kullanmıştı.

"MİLYONLARCA FİLİSTİNLİ CEZALANDIRILIYOR"

Gazze'nin son 20 senedir açık hapishane olduğunu ve bugün hızlı bir şekilde toplu mezara dönüştüğünü dile getiren ünlü yıldız, "Dünya olup bitenleri izlerken ve birçok devletin aktif desteğiyle, milyonlarca Filistinli sivil, uluslararası hukuka aykırı olarak gıda, ilaç ve insani yardımdan mahrum bırakılırken toplu halde cezalandırılıyor ve insanlıktan çıkarılıyor." diyerek isyan etmişti.

İSRAİL CUMHURBAŞKANI ANGELİNA JOLİE'Yİ HEDEF ALDI

Jolie'nin açıklamaları karşısında çılgına dönen İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İngiliz televizyoncu Piers Morgan'a konuk oldu ve ünlü yıldıza masumların yanında olduğu için nefret kustu. Gazze'ye saldırı konusunda Jolie'nin eleştirilerine tamamen karşı çıktığını söyleyen Herzog, "Sanırım hiç Gazze'ye gitmedi, hiç buraya gelmedi. Hiçbir zaman gerçekleri yerinde görmedi" diyerek Jolie'yi hedef aldı.

"ANGELİNA JOLİE İSRAİL HALKINA KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VERMİYOR"

"Kusura bakmayın ama Gazze'deki insanlar savaşın olduğunu biliyor ancak onların hayatta kalmasını engelleyecek hiçbir insani kriz yok" diyerek sözlerine devam eden Herzog, şöyle konuştu:

"Aksine, Gazze'nin güney kısmında, vatandaşların o bölgeye taşınması, onlara tam anlamıyla bakılması için uluslararası toplum ve İsrail'in kabul ettiği bir güvenli bölge var. Angelina Jolie, sözleriyle, İsrail halkına kendini savunma hakkı tanımıyor."

Herzog'un açıklamaları sosyal medya kullanıcılarını daha da fazla öfkelendirdi.

Serenay Sarıkaya'dan milyonluk yatırım! Marmaris için kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan milyonluk yatırım! Marmaris için kesenin ağzını açtı
Demet Özdemir eğlence sektörüne adım atıyor! İşletme sahibi olacak...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir eğlence sektörüne adım atıyor! İşletme sahibi olacak...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

agh 5 ay önce

İnşallah bir gün İsrail'e ve arkasındaki kovboylara hak ettikleri dersi Türkler verecek

Toplam 1 beğeni

konuk 5 ay önce

İşte gerçek yüzünü herkes görsün vicdanlı insanlara tahammül edemiyor

Toplam 1 beğeni

Selami 5 ay önce

jolie sen bir çıkış yaptın. alkışlıyorum siyonist abd yönetimi ve siyonistlerin kuduz köpeği İT-Rail insanlıktan anlamaz. ancak hırlar. daha dişli bir rakip görse kaçacak delik arar. İTRAİL ve onun destekçisi katil abd nin sonu yakındır

Toplam 1 beğeni

vatandaş 5 ay önce

Angelina Jolie isimli hanım bu konuda onurlu haysiyetli ve insana yakışır bir duruş sergilemiş tebrik ediyorum bu konuda yarası olup gocunan ve haysiyetli onurlu 'insan' insanlara tahammül edemeyenlere de ibretle bakıyor kınıyorum.

Vatandaş 5 ay önce

Bebekleri katletmek normalse en azından 19 yaş üzeri yahudileri öldürmek te normal olmalı.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun