Demet Özdemir eğlence sektörüne adım atıyor! İşletme sahibi olacak...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, oyunculuğun yanı sıra bir işletme sahibi olarak ticaret hayatına da atılmaya karar verdi. Eğlence sektöründe oyuncu olarak var olan Demet Özdemir artık bir mekanı işletecek. İşte detaylar...

Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan ünlü oyuncu Demet Özdemir, dansçı olarak başladığı kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir. Şarkıcı Bengü'ye eşlik eden dans ekibinde yer alan Demet Özdemir daha sonra Efes Kızları kadrosuna geçmiş. Dansçılık yaparken bir yandan 2011 yılında oyunculuk eğitimi alan Özdemir, o yıldan itibaren kariyerine oyuncu olarak devam ediyor. Mustafa Sandal'ın Ateş Et ve Unut klibinde yer alarak ilk televizyon deneyimini yaşayan oyuncu, ilk dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'den sonra Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir gibi sevilen yapımlarda yer almıştır. Çeşitli markaların reklam yüzü olarak reklam sektöründe de var olan ünlü oyuncu, şimdilerde ticaret hayatında da var olmaya hazırlanıyor.

demet özdemir

demet özdemir

Orhan Gencebay sevgisiyle evini adeta müzeye çevirdi! Poster ve albümler gündem olduİLİŞKİLİ HABEROrhan Gencebay sevgisiyle evini adeta müzeye çevirdi! Poster ve albümler gündem oldu

DEMET ÖZDEMİR İŞLETME SAHİBİ OLARAK EĞLENCE SEKTÖRÜNE ADIM ATIYOR

Güzelliği ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir, 2 ortakla beraber gece kulübü açacak. Ünlü oyuncu, Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan ile birlikte ortak olarak Maslak'ta gece kulübü işletecek. Maslak'ta bulunan 300 metrekarelik mekanın, bir gece kulübünden ziyade müzikhol olarak hizmet verecek. Demet Özdemir'in diğer ortaklarıyla beraber, dünyaca ünlü yıldızları bu mekanda ağırlayarak gece eğlencesine yeni bir soluk getirmek istedikleri öğrenildi. Ünlü oyuncu bu sıralar, yeni mekanının projesi için çalışıyor.

demet özdemir

demet özdemir

Demet Özdemir'in yeni işi, hayranlarını heyecanlandırırken kariyerinde de bir dönüm noktası olabilir şeklinde yorumlandı.

İsrail Cumhurbaşkanı kanlı vahşeti eleştiren Angelina Jolie'ye nefret kustu!

İLİŞKİLİ HABER

İsrail Cumhurbaşkanı kanlı vahşeti eleştiren Angelina Jolie'ye nefret kustu!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0