Ata Demirer'den Hollywood yıldızına videolu gönderme! Yorumlar havada uçuştu

Bursa Bülbülü filmiyle gişe rekorları kıran ünlü komedyen Ata Demirer Instagram hesabından bir atış poligonunda çektiği videoyu yayınladı. Yaptığı paylaşım üzerinden Hollywood yıldızı Bruce Willis'e gönderme yapması dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde yeni filmi Bir İhtimal Var'ın startını veren ünlü komedyen Ata Demirer sosyal medya hesabından bir atış poligonunda çektiği videoyu paylaştı. Bir atış poligonunda çektiği kısa ve eğlenceli videoyu hesabından paylaşan Hollywood yıldızı Bruce Willis'e de gönderme yapmayı ihmal etmedi. 

HOLLYWOOD YILDIZINA VİDEOLU GÖNDERME!

Demirer, "Hollywood’da sıradan bir gün… Merhaba Bruce Willis, Hollywood bizim işimiz" notunu düştü.

Ünlü komedyen bu gönderisi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Birçok kullanıcı Demirer'in esprili videosuna; "Jason kimmiş, Taşıyıcı 4 geliyor", "Şimdi Bruce düşünsün", "Bilseydik çelik yelek giyerdik", "Kırmızı bir kafa bandı takıp t-shirt te çıktımı tamamdır abi.", "Hollywood'un içinden geçen Egeli", "Abi helikopterden helikoptere atlarken şarjör de değiştiriyor musun?", "Hızlı ve öfkeli 11 geliyor mu abi" yorumunda bulundu. 

Eda Ece’den ilk hamilelik paylaşımı geldi! "Anneler doğru mu?"

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece’den ilk hamilelik paylaşımı geldi! "Anneler doğru mu?"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0