Eda Ece’den ilk hamilelik paylaşımı geldi! "Anneler doğru mu?"

Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu kısa süre içerisinde duyulan ünlü oyuncu Eda Ece'den beklenen paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, bebeğine kavuşmak için gün sayarken sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımı sırasında hamilelik sürecine dair bir soru yönelten Eda Ece, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Yasak Elma dizisindeki 'Yıldız' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz yaz Basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Birkaç ay sonra gelen müjdeli haber üzerine ise Eda Ece'nin hamile olduğu öğrenilmişti. Bebeğine kavuşmak için gün sayan ünlü oyuncudan yeni bir fotoğraf geldi.

Eda Ece

Eda Ece

"ANNELER DOĞRU MU?"

Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu, hamilelik haberi üzerine oldukça yoğun bir ilgi görmüştü. Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla da adından sık sık bahsettiren Eda Ece, paylaşımıyla bu kez takipçilerine bir soru sordu ve paylaşımına "Not: hamilelik sürecinde bir sürü arkadaşımın saçları inanılmaz gürleşmiş. Anneler doğru mu? İyi bir haber olsun bana, her belirtiyi yaşadım maşallah bundan mahrum kalamam." notunu düştü.

Eda Ece nin Instagram paylaşımı

Eda Ece nin Instagram paylaşımı

Ünlü oyuncunun sevimli fotoğrafı ve içten sorusu üzerine takipçilerinden destek gecikmedi, binlerce hayranı paylaşımına yorumda bulundu. Bunun üzerine Eda Ece'nin sosyal medya paylaşımı adeta yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Beğenenler arasında Pınar Altuğ, Aslı Enver ve Melis Sezen de yer aldı.

Ata Demirer'den Hollywood yıldızına videolu gönderme! Yorumlar havada uçuştu

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer'den Hollywood yıldızına videolu gönderme! Yorumlar havada uçuştu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0