Lübnanlı sanatçı Julia Boutros'dan İsrail tepkisi! Hislerini şarkıyla anlattı

Lübnanlı sanatçı Julia Boutros'un, İsrail'in Gazze'de acımasızca gerçekleştirdiği saldırıları ve Arap ülkeleri liderlerinin bu konudaki sessizliğini hedef alan şarkısı yeniden gündem oldu. Etkileyici sözlere sahip olan şarkıda "Allah bizimledir. Siyon çocuklarından daha güçlü daha büyüktür." sözleri sosyal medyada büyük yankı oluşturdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sesi ve şarkılarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Lübnanlı sanatçı Julia Boutrosİsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliamı konu alan şarkısı yeniden gündem oldu. İsrail'e olan tepkisini seslendirdiği şarkı ile gösteren Lübnanlı sanatçı,  Arap ülkelerindeki liderlerin sessiz kalışını şarkı sözleriyle eleştirdi. Sosyal medyada kısa süre içerisinde hızla yayılan şarkı, yeniden gündem oldu.

"MİLYONLAR NEREDE?"

Boutros, şarkısında Arap coğrafyasının sessizliğini eleştirmekle kalmıyor aynı zamanda Gazzelilerin, Siyonist zulme boyun eğmemesi gerektiğini belirterek desteklerini dile getiriyor. Daha önce de benzer nitelikte şarkıları ile anılan Julia Boutros, Arapların ayağa kalkması ve bu zulme karşı dur demesi gerektiğini, "Milyonlar nerede? Arap öfkesi nerede? Allah bizimledir. Siyon çocuklarından güçlüdür" isimli şarkısı ile tüm dünyaya haykırıyor. 

 Julia Boutros

Julia Boutros

DİRENİŞİ HAYKIRIYOR!

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği acımasız saldırılara karşı öfke dünyanın her yerinde, her alanda büyümeye devam ediyor. 1968 doğumlu Lübnanlı şarkıcı Julia Boutros ise şarkılarıyla sesini bu zulme karşı sessiz kalanlara duyurmaya çalışıyor. 

 Julia Boutros

Julia Boutros

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Gazzelilerin, Siyonist zulme boyun eğmeyeceği ve zaferin er ya da geç geleceğini şarkısı sırasında çarpıcı sözleriyle vurgulayan Julia Boutros, Filistin'de İsrail eliyle gerçekleştirilen ve yıllardır süren sistematik soykırımın bir şekilde sona ereceğine inancının tam olduğunu söylüyor. Lübnanlı sanatçı, direniş şarkısı ile sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

 Julia Boutros şarkıları

Julia Boutros şarkıları

Yaşanan bütün zorluklara rağmen Filistinlilerin yılmayacağı belirtilen şarkıda şu sözler yer alıyor:

Milyonlar nerede? Arap milleti nerede? Arap öfkesi nerede? Arap kanı nerede? Arap şerefi nerede? Milyonlar nerede? Allah bizimledir. Siyon çocuklarından daha güçlü daha büyüktür. Assın öldürsün, gömsün kabre koysun, yurdum boyun eğmez. Kırmızı kanım, limon tadında yeşil sular.  Allah bizimledir. Siyon çocuklarından daha güçlü daha büyüktür.

Assın öldürsün, gömsün kabre koysun, yurdum boyun eğmez. Devrimlerin ateşi yanarsa kazanan biziz. Şu sinemde duran kalbim zırhlardan daha güçlüdür. Makinalı tüfekler göğsüme ateş eder. Soruyorum kardeşlerim nerede? Yaz ey zaman, devrim imandır, devrim unvandır.

 Julia Boutros

Julia Boutros

JULİA BOUTROS KİMDİR?

1 Nisan 1968'de Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta doğan Lübnanlı sanatçı Julia Boutros, Sabre ve Şatilla katliamları olmak üzere İsrail'in bölgede yaptığı birçok zulme yakından şahitlik etti. Sanat hayatı boyunca, Lübnan ve Filistin direnişini konu alan şarkılar yazan Boutros, Lübnan da başta olmak üzere Arap coğrafyasında oldukça sevilen sanatçılar arasında yer alıyor.

 Kanadalı şair Rupi Kaur, Beyaz Saray'a rest çekti! "Soykırımı durdurun"

İLİŞKİLİ HABER

Kanadalı şair Rupi Kaur, Beyaz Saray'a rest çekti! "Soykırımı durdurun"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Ali 5 ay önce

Kafirlerle bu sanatçının ve onu dinleyenlerin farkı ne Allah sizinle değil buna emin olun çünkü Allah inananlarladır sizin gibi münafıklarla değil

misafir 5 ay önce

Bütün Arap ve bazı İslam devlet adamları da dahil olmak üzere hepsi sana kurban olsunlar.

Toplam 1 beğeni