Acun Ilıcalı açıklamıştı! Survivor'da beklenmedik olay 'Suikaste uğradım' diyerek geri çekildi

TV8 ekranlarında birçok izleyici ile buluşan Survivor yarışması All Star kadrosuyla geri dönüyor. Pek çok ismin yer aldığı kadroda parkur performansı ile ekranlara damga vuran Turabi Çamkıran da dahil olduğu Acun Ilıcalı, resmi hesabından paylaşım yaparak haberi verilmişti. Survivor’da beklenmedik bir olay yaşandı! Suikast girişiminde bulunduklarını söyleyerek yarışmadan çekildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Yaptığı her programla zirveye yerleşen Acun Ilıcalı, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yerini alıyor. Survivor yarışma programının All Star konsepti ile tekrar ekranlarda yayınlanacağını duyan izleyiciler ise kadroda kimlerin olacağını merakla bekliyor. Survivor'da üç kez mücadele edip iki kez şampiyonluk kupasını kazanan Turabi'nin katılacağı açıklanmıştı. Son anda yarışmaya katılamayacağını açıklayan Turabi'nin sebebi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Survivor All Star yarışmacısı Turabi

Survivor All Star yarışmacısı Turabi

YAPTIĞI AÇIKLAMAYLA GÜNDEM OLDU

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Turabi Çamkıran şu ifadeleri kullandı;

"Rahatsızlığımın nedenini sorup duruyorsunuz arkadaşlar. Anlatayım... The Challenge yarışmasını kazanıp Hollywood sektörüne girince gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektim. Hatta Facebook'ta gördüğüm bir habere göre Cem Yılmaz ve Tarkan'da bu yapının üyelerindenmiş. Bana, aralarına katılmam karşılığı Beverly Hills'te lüks bir villa, 100 milyon dolar nakit para ve Hollywood'da senede en az bir yüksek bütçeli filmde başrol teklif ettiler. Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Ama karşılığında sadakatimi ölçmek için köpeğimin canını almam gerektiğini söylediler. Hemen teklifi reddettim. Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum. Uzun lafın kısası İlluminati'nin suikastı sonucu bu hale geldim. Ve maalesef Survivor All Star 2024'e sağlığım yetişmeyecek. Şimdiden yarışmacılara bu efsane sezonda başarılar dilerim. Sakatsız, belasız güzel bir sezon geçirirler umarım. NOT; İnanmayın. Şaka. Yok İlluminati filan. İnternette her gördüğünüz şeye inanmayın. Ama gelemeyeceğim gerçek. Kalın sağlıcakla."

NE OLMUŞTU?

"GERİ SAYIM BAŞLADI"

Acun Ilıcalı meraklı bekleyişlere bir son vererek sosyal medya hesabı üzerinden Turabi ile çekildiği fotoğrafı paylaşmıştı. Altına "Geri sayım başladı" notunu düşerek Turabi'nin hayranlarına seslenmişti.

Acun Ilıcalı ve Turabi Çamkıran

Acun Ilıcalı ve Turabi Çamkıran

"HOLLWOOD'DAKİ KARİYERİMDE HER ZAMAN YANIMDA OLDUN"​

Paylaşımın ardından şu sözlere yer veren Turabi Çamkıran, "Tüm hayallerimi fazlasıyla gerçekleştirmeme vesile olduğun için, Hollywood'daki kariyerimde her zaman yanımda olduğun için ve dünyanın bir numaralı projesinde yine bana yer verdiğin için sana canı gönülden teşekkür ederim abi. Survivor gibi dev bir projede yer almak benim için her zaman bir onurdur" ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahar Candan ve Nihal Candan adliyeye sevk edildi! Candan'ın gülümsemesi dikkat çekti

Pelin Karahan'dan eşinin hastalığıyla ilgili dikkat eken açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Karahan'dan eşinin hastalığıyla ilgili dikkat eken açıklama!
Niran Ünsal o türküyü Yunanca seslendirdi! Yakamoz filmi için hazırlıklar sürüyor...

İLİŞKİLİ HABER

Niran Ünsal o türküyü Yunanca seslendirdi! Yakamoz filmi için hazırlıklar sürüyor...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0