Niran Ünsal o türküyü Yunanca seslendirdi! Yakamoz filmi için hazırlıklar sürüyor...

Türkiye-Yunanistan arasındaki mübadele dönemini konu alan "Yakamoz" filmi çekimleri için o türkü Yunanca seslendirildi. İşte detaylar...

Türk-Yunan halklarının ortak acısı olan mübadele, film oluyor. "Yakamoz" filminin çekimleri yazın Aksaray Güzelyurt'ta tamamlandı. Şimdilerde post-prodüksiyon sürecinde olan film, yakında seyirciyle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğunda Ali Kerem Gülermen otururkne, oyuncu kadrosu Yetkin Dikinciler, Engin Alkan, Nur Gürkan, Görkem Yeltan, Feriha Eyüboğlu, Aybars Kartal Özson, Kürşat Atlıoğlu, Melih Ekener, Kirkor Dinçkayıkçı gibi isimlerden oluşuyor. Elveda Rumeli dizisinin senaristi Ali Can Yaraş tarafından kaleme alınan film, iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Özellikle müzikleriyle dikkat çekmek isteyen filmde izleyenlere bir sürpriz olacak.

yakamoz filmi

yakamoz filmi

Fulya Öztürk gelen yorumlara sinirlendi! İLİŞKİLİ HABERFulya Öztürk gelen yorumlara sinirlendi! "Kimseye yalakalık yapmaya da ihtiyacım yok"

O TÜRKÜ YUNANCA OKUNDU

Tepe Medya Yayıncılık ve Sat-7 organizasyonu ile yapılan film, müzikleriyle de büyük ilgi toplamak istiyor. Bir Türk ve bir Yunan ailenin mübadele dönemindeki yaşantısını anlatan filmde Türkçe ve Yunanca müzikler olacak. "Bir Fırtına Tuttu Bizi" isimli türkü, ilk kez Yunanca olarak seslendirilerek filmde yer alacak. Yunanca sözlerini Şemsa Deniz Bakır'ın yazdığı türküyü Niran Ünsal seslendiriyor.

yakamoz filmi

yakamoz filmi

YAKAMOZ FİLMİ YAKINDA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Aradan 100 yıl geçmesine rağmen hala unutulmayan ve Türk-Yunan halklarının ortak acısını yansıtan Yakamoz filmi, mübadele döneminde Yunan ve Türk ailelerin yaşantısına odaklanarak dönemin hüznünü anlatacak. Çekimleri tamamlanan ve şu sıralar kurgu aşamasında olan Yakamoz filmi 2024 yılında seyirci karşına çıkmaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı açıklamıştı! Survivor'da beklenmedik olay 'Suikaste uğradım' diyerek geri çekildi

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı açıklamıştı! Survivor'da beklenmedik olay 'Suikaste uğradım' diyerek geri çekildi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

TEKGÖZLÜBALIK 5 ay önce

DünyanTEKGÖZLBALIKin en yalak milletiyiz.Neden yunanlilar yapmiyorda biz yapiyoruz.!