Fulya Öztürk gelen yorumlara sinirlendi! "Kimseye yalakalık yapmaya da ihtiyacım yok"

İsrail'in asker, sivil, çocuk ve kadın gözetmeksizin düzenlediği insanlık dışı saldırıdan sonra çatışmaların başladığı ilk andan itibaren barış çağrısında bulunan Türkiye'nin çabaları sürmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı videoyu alıntılayarak Twitter hesabından paylaşan ünlü muhabir Fulya Öztürk, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamayla sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde uluslararası sağlık diplomasisi ve sahada yürüttükleri çalışmalar sonucunda, Gazze'den çıkarılan 27 hasta ile 13 refakatçinin Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili önemli bir adım attıklarını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastaların Türkiye'ye getirilmesi için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini dile getirerek Gazzeli hastaların Türkiye'ye gelmek için bekledikleri anları  sosyal medya hesaplarından yayınladı. Savaşı takip etmek üzere uzun bir süre Filistin'de bulunan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı videoyu alıntılayarak Twitter hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 Fulya Öztürk

Fulya Öztürk

"ÇOK BÜYÜK ÜLKESİN TÜRKİYE'M!"

Fulya Öztürk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Gazzeli hastaların beklediği an. Uçağımız Türkiye’ye hareket etmek üzere." sözleriyle paylaştığı videoyu alıntılayarak "ÇOK BÜYÜK ÜLKESİN TÜRKİYE'M" notuyla paylaştı. 

GELEN YORUMLARA SİNİRLENDİ!

Yaptığı paylaşıma gelen kötü yorumlar üzerine şaşırdığını belirten ünlü muhabir, bu durumun 'yalakalık' olmadığını vurguladı. Yalnızca gördüklerini ifade etmek istediğini dile getiren Fulya Öztürk, başka bir paylaşımında "Bizim Sancağın gölgesi çok büyüktür… Türk Beklenendir. Türk merhameti diye bir şey vardır! Gurur duy güzel kardeşim ülkenle. Laf olsun diye yazmıyorum. Kimseye yalakalık yapmaya da ihtiyacım yok. Dünyanın birçok ülkesini gezmiş görmüş biri olarak yazıyorum. Sandığın dinlediğin uyduruk sitelerden okuduğun gibi değil hiçbir şey doğru sanma. Sarıl büyük yürekli güçlü ülkene, insanına… Türk Sancağının kudreti bambaşkadır. Var olsun bir olsun Türkiye'm" ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşımlar ile Türkiye'nin Gazze için yaptığı faaliyetlere dikkat çeken ünlü muhabirin son paylaşımı sosyal medyadan büyük beğeni aldı.

Tolga Karel'den sanat ve müzik camiasına dikkat çeken çağrı! 'Son çağrım' diyerek duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den sanat ve müzik camiasına dikkat çeken çağrı! 'Son çağrım' diyerek duyurdu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

NEZİH 5 ay önce

TEBRİKLER benim değerli kızım.ÜLKE ve BAYRAK anlayışını kavrayamayanlara verilen çok güzel cevap.

İsmail 5 ay önce

Yüreğine sağlık ablam