Tolga Karel'den sanat ve müzik camiasına dikkat çeken çağrı! 'Son çağrım' diyerek duyurdu

Amerika'ya taşınarak uzun süre tır şoförlüğü yaptıktan sonra kendi lojistik şirketini kuran ünlü oyuncu Tolga Karel sosyal medya hesabından sanat camiası ve beyaz yakalılara dikkat çeken çağrıda bulundu.

Yaprak dökümü dizisiyle büyük bir çıkış yapan ünlü oyuncu yaklaşık 9 yıl önce ABD'ye taşınmıştı. Türkiye gündemini yakından takip eden Tolga Karel, insan gücünün saatler içinde yapabileceği işleri saniyeler içinde gerçekleştirme potansiyelini kanıtlayan yapay zeka işgücü üzerinde tehdit oluşturup oluşturmadığını tartışılırken son yaptığı paylaşımda sanat camiası ve beyaz yakalılara ilginç bir çağrıda bulundu.

"SON ÇAĞRIMI YAPAYIM"

Karel paylaşımına; "Bugün beyaz yakalılar, sanat ve müzik camiası için son çağrımı yapayım. Yıl 2023 bir saniye bile kaybetmeden el işi mutlaka bir meslek kursuna gidin!!! Çünkü önümüzdeki 5 yıl içinde yaptığınız işler tamamen yapay zekaya devredilecek. Ciddiyim!!!"

Tolga Karel

Tolga Karel

Ünlü oyuncunun bu çağrısı sosyal medyada gündem olurken yapay zekanın iş dünyasını şekillendirip şekillendirmeyeceği merak konusu oldu. Ayrıca sanat camiasının önde gelen isimlerinin bu konudaki düşünceleri merak edildi.

Yapay zeka insan iş gücünün yerini alabilir mi?

Yapay zeka insan iş gücünün yerini alabilir mi?

Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt! "Bu surat…"

İLİŞKİLİ HABER

Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt! "Bu surat…"
Fulya Öztürk gelen yorumlara sinirlendi! "Kimseye yalakalık yapmaya da ihtiyacım yok"

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Öztürk gelen yorumlara sinirlendi! "Kimseye yalakalık yapmaya da ihtiyacım yok"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0