"Kıyafete çok para harcamam" diyen Hafsanur Sancaktutan'dan samimi açıklamalar!

Önceki gün Etiler'de objektiflere takılan genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan'dan samimi açıklamalar geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncu kendisi hakkında bilinmeyenlerden bahsetti.

Son olarak ünlü oyuncu Kerem Bursin ile başrolü paylaştığı "Ya Çok Seversen" adlı dizi için kamera karşısına geçen genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. Hayatına dair açıklamalarda bulunan oyuncu "Her şey yolunda, toplantı halindeyim. Bir iki iş görüşmemiz var onları konuştuk. Ters köşe karakterler de geliyor, açıkçası ben de istiyorum daha önce hiç oynamadığım bir rolde olmak. Kendimi güvende hissettiğim bir alan ve senaryo olursa neden olmasın" dedi.

Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur SancaktutanİLİŞKİLİ HABERHafsanur Sancaktutan'dan intihar iddialarına yanıt! Bileklerinin fotoğrafını...

"TADINDAN YENMEZ"

Kendisine yöneltilen "Birlikte oynamak istediğin bir oyuncu var mı?" sorusuna cevap veren genç oyuncu "Tabii var, senaryoya göre de değişebilir ama sırtımı yaslayabileceğim ve güvendiğim bir isim olursa tadından yenmez" ifadelerini kullandı.

Hafsanur Sancaktutan açıklama

Hafsanur Sancaktutan açıklama

"KİMSE ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ"

Oyuncu, geçtiğimiz aylarda gündeme gelen "Erkek oyuncular partner seçiyor" polemiği hakkında ise "Açıkçası hiç karşılaşmadım, başıma böyle bir şey gelmedi. Son olarak Kerem Bürsin ile partnerdim. Çok iyi arkadaşım kendisi ve çok iyi anlaşıyorduk ama başıma böyle bir şey gelirse gün gelir aynısını ben de yaparım. Şaka bir yana yetenekli ve işinde bir insansa kimse öyle bir şey yapmaz" yorumunda bulundu.

Hafsanur Sancaktutandan samimi açıklamalar

Hafsanur Sancaktutandan samimi açıklamalar

"MARKA TAKINTIM YOK"

Boş zamanlarını nasıl değerlendirdiği sorulan oyuncu "Spor yapıyordum ama bu ara yapamadım. Kedilerimle ilgileniyorum, yemek yapmayı seviyorum. Üniversiteye gidiyorum. Sosyoloji bölümündeyim. Keyif aldığım bir bölüm" ifadelerini kullandı. Tarzı ile ilgili soruya ise tarzına dikkat ettiğini belirten güzel oyuncu "Marka takıntım yok, üstüme ne yakışıyorsa onu giyiyorum. Kıyafetlerime öyle çok para harcamam. Dönem tasarruf dönemi. Evde yıllanmış kıyafetlerim vardır. Atmaya da kıyamam" diyerek cevap verdi.

Hafsanur Sancaktutan tarz

Hafsanur Sancaktutan tarz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ata Demirer'den Hollywood yıldızına videolu gönderme! Yorumlar havada uçuştu

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten dikkat çeken itiraf! 1.5 ayda 21 kilo verdim

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten dikkat çeken itiraf! 1.5 ayda 21 kilo verdim
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0